Ösztönzés Zamnia webáruház nyitásához

Miért érdemes Zamnia webáruházat üzemeltetni?

Itt az ideje beszálnod az internetes kereskedelembe

Használd a FreeDomXpress rendszerét az ajánlásokhoz és a pénzkeresethez !

Miért kell Neked is webáruházat üzemeltetni ?

Elsősorban azért, mert nem vesz el az idődből szinte semmit, tehát élheted az eddigi életed, dolgozhatsz a munkahelyeden és wellneselhetsz hétvégenként, ez a lehetőség nem jár különösebb elfoglaltsággal. Sőt, a saját webáruházadból rendelhetsz termékeket otthonodba, így még vásárolni is ritkábban kell eljárnod.
Alapvető élelmiszereket is meg tudsz vásárolni a saját áruházadba és minden vásárlással csak növeled a saját bevételed.
Egy dolgot kell csak megtegyél a jó üzlet érdekében: Ajánlani olyanoknak, akik még nem ismerik !

Tészták
tészták a zamnia webáruházban
Fűszerek és ételízesítők
életízesítők a zamnia shopban
Lisztek és Cukrok
liszt és cukor a zamnia webáruházban
Sörök és Üdítők
Sörök és üdítők a zamnia webáruházban

Ha meg vagy elégedve a kiszállítással, fizetéssel, pontossággal, akkor csak annyi a teendőd, hogy ismerőseidnek ajánlod, a Te áruházadból vásároljanak. Minek is mennének el sörért az áruházba, amikor helybe hozza nekik a futár.
Szeretnéd tudni még milyen termékeket fogsz értékesíteni ?
Nézd meg az én áruházam, ugyanezt fogod kapni !

NA MOST KEZD EL AZ ÜZLETÉPÍTÉST!
VAGY KERESS MEG ÉS SEGÍTEK!

Ezt még olvasd el!
Ha megnézted a webáruházat, láthatod, hogy nagyon nagy a választék, egy igazi webshop, ahol szinte mindent megkapsz, tehát valóban el lehet intézni a nagybevásárlást úgy, hogy házhoz szállítják.
Az MLM rendszerek általában 1-2 termékcsaláddal hóditanak teret maguknak a piacon, biztos láttál már ilyet, FM Parfüm, Avon, Oriflame és még lehetne sorolni, de mind főleg csak kozmetikumokkal foglalkozik és hidd el, jól megélnek és fejlődnek folyamatosan.
Most ezek után képzeld el, amikor 400 ezer termék van mögötted, ilyen választékkal ne működne az MLM hálózat ? Hát, dehogynem, ha csak vásárolnak ismerőseid a shop-odban és nem építesz hálót magad alá, már akkor dől a pénz hozzád.
Tehát, az első nagy előnye a FreedomXpressglobal rendszerének a nagyon sok termék.

Továbbgondolva, tapasztalatom alapján az MLM cégek nem szeretik, ha nem vásárolsz (mert az egész hálózat erről szól), ezért megszabnak egy minimum elvárást, havonta, évente, amit le kell vásárolj. Ha ezt nem teljesíted, kizárnak a hálózatból, hiába van alattad már egy nagylétszámú csoport. (Az FM parfüm terjesztője voltam kb. 50 fő dolgozott alattam és hát nekem egy parfüm bőven elég volt egy évre, mignem egyszer nem tudtam belépni a céges oldalamra. Hívtam a vezetést, hát nekem már nincs accountom náluk, mert az éves 2 db-ot nem vásároltam le) Nagy érvágás, ha több hónapos, éves munkádat kidobják az ablakon. Na persze ezt figyelni érdemes és valóban teljesíteni kell, DE....
Itt a FreedomXpress cégnél ez nem követelmény, ha néhány hónapig nem akarsz az üzlettel foglalkozni és vásárolni sem, nem történik semmi, alszik az accountod és alattad még dolgozhatnak. Bár, hogy őszinte legyek, azért ezt nem próbálom ki, vásárolok mindig magamnak, hiszen mindig kell az olaj, liszt, sőr, üdítő, kávé, stb., és miközben irom ezeket a sorokat, várom a futárt mikor hív, hogy hozza a cuccot.
Második nagy előnye a FreedomXpressglobal rendszerének, hogy nincs kötelező vásárlás.

És végül, kérlek tekintsd meg ezt a prezentációs videót, majd gyere ide vissza és regisztrálj a linkemmel. FreeDomXpressglobal prezentációs videója Ács Zoltántól

ITT KEZD EL VELEM AZ ÜZLETÉPÍTÉST!All:24155  Day:1  Unique:1