Hogy kezd el üzleted építését

Itt az ideje beszálnod az internetes kereskedelembe

Használd a FreeDomXpress rendszerét az ajánlásokhoz és a pénzkeresethez !

Foglaljuk össze.

Előző oldalainkon vegyesen sok infót megosztottunk, de most konkrétan mi is a teendőnk az üzlet megkezdéséhez.

Regisztráció
regisztráció a FreeDomXpressglobal rendszerébe Első lépésként regisztráljunk ezen az oldalon   Freedomxpressglobal
Ha megnézed a link, hivatkozás címét, láthatod, hogy a Freedomxpressglobal fődomain elött mindig ott van egy aldomain, jelen esetben "penzkereset", mely azt jelenti kihez, melyik szponzorhoz regisztrálsz, jelen esetben hozzám, mert a "penzkereset" aldomain-al én vagyok rögzítve. Muszáj választanod szponzort, mert enélkül a rendszer nem is ad ki néhány olyan funkciót, amire szükséged lesz.
A főoldalon értelemszerűen kattints a "regisztráció" menüre a felső menüsávban, majd a képen látható ablakban add meg adtaidat. Ehhez nem kell magyarázat, talán csak annyi, hogy az "Aldomain" mezőbe megválaszthatsz egy aldomain nevet, akár a sajátodat, vagy fantázanevet, mint pl. én a "penzkereset" nevet választottam.

A felület

regisztráció a FreeDomXpressglobal rendszerébe Regisztráció után kapni fogsz egy üdvözlőlevelet, melyben hasznos linkeket osztanak meg veled, majd még egy levelet, amelyben a sikeres regisztrációról értesítenek és aktiváló linket. SZokásos módon klikkelj az aktiváló linkre, így befejeződött a regisztrációd és már beléphetsz a FreeDomXpressglobal rendszerbe. Belépéskor ugye nyílván a főoldal freedomxpressglobal.com "Bejelentkezés" menüjére klikkelve jutsz el. Itt add meg az aldomain nevet, amit regisztráltál, (az aldomain neved lett a felhasználóneved) vagy e-mail címedet és a jelszót amit választottál.
Sikeres belépés után a fotón látható felülettel találkozol, ami egy alap információs oldal számodra.
Legfelül láthatod az un. ajánló linkedet, ami az aldomainod.freedomxpressglobal.com/ címre fog hallgatni és ez csupán arra szolgál, hogy hálózatépítéskor ezen a felületen regisztráljanak az érdeklődőid, így tudja a rendszer, hogy alád fognak tartozni.
Jobb felső sarokban látod a szponzorod nevét, remélhetőleg nálad a "pénzkereset" fog megjelenni. Ha itt nincs név, akkor baj van, mert fog nem engedni továbbhaladni a csomagokkal. Ebben az esetben, keress meg itt, és egy új regisztrációra lesz szükség.
A fotón a "Levendula" nevet látod, ez azt jelenti, hogy az én szponzorom ezen a fantázianéven regisztrált aldomaint.
Az összes színes blokkot, most nem magyarázom el, időközben mindenre fény derűl, csak az indulásra koncentrálunk.
Bal oldali menüben klikkelj a Profil menüben a Profilom almenüre, ahol add meg személyes adataid !
Mentsd el, majd kissé balra látsz egy további almenü rendszert, jelenleg az "Általános" menüben vagy. Most menj lejjebb a "KYC Fájlok" menübe, ahol kérnek tőled, egy bescannelt személyi igazolványt és egy lakcímkártya scann-t. Ezeket fel kell töltened és add meg hozzá az azonosító számokat is. Feltöltés után néhány órával fogják ezt leellenőrízni a központi irodában, sajnos addig megáll a regisztráció. A belső menüben klikkelj a "eKereskedelem" nevű almenüre, amikor is egy olyan ablak nyílik meg, ami az elkövetkezendő webshopodban lesz szükséges. Itt találsz egy hosszú karaktersort, amit úgy hívunk "Az Ön privát FXKEY-e", tehát egy kulcs, amit pontosan ments el magadnak, mert ezzel a kulccsal lesz összekapcsolva a Zamnia webáruházad a Freedom irodával. Nem kell megíjedni, mert ez akulcs mindig itt lesz, meg fogod találni. FreeDomXpressglobal pin kód megadása

Az "E-mail változtatás" menüben gondolod tudod mit lehet és tudsz tenni, de ha alább mész a "Jelszó, és PIN változtatás" menübe, akkor egy lényeges dolgot meg kell tegyél. Egy 8 karakteres PIN kódot rögzíts magadnak és jegyezd fel, mert erre késöbb szükséged lesz, bár itt meg is tudod változtatni. A "Banki adatok" menü egyenlőre a kezdéshez nem fontos. Ha ezekkel meg vagyunk, akkor lépj a bal oldali "Pénztárcák" főmenüből a "Beutalás" almenübe.


Beutalás - Pénzfeltöltés

beutalás a FreeDomXpressglobal rendszerébe Eljutottunk a "Beutalás" menün keresztűl a Pénz hozzáadása oldalra.
Első alkalommal, hogy üzletünk beinduljon 50eur-t be kell utalnunk a belső számlánkra, majd a késöbbiekben, ha saját webáruházunkban szeretnénk vásárolni, akkor szintén valamennyit utalnunk kell ide, abból fogunk gazdálkodni, vásárolni. Ha másnak ajánljuk saját áruházunkat, Ő fizethet bakkártyával, esetleg utánvéttel is, de mi magunk csak belső számlával fizessünk. Ennek oka az, hogy a rendszer figyeli költéseinket, ez után kapunk bónuszokat (UNIT), továbbá csak ebben a formában tudjuk leírni kedvezményeinket a shop-ban. Feltételezzük, hogy nincs euros bankszámlád, így forintban is tudsz utalni a számládra
Mint, ahogy a fotón is látod, a Pénz hozzáadása oldalon látod a cég számlaszámát, a kedvezményezettet és a Tranzakciós Id elnevezésű kódot. Utaláskor a közlemény rovatba ne felejtsd el a "Tranzakció ID"-t beírni, mert a FreeDomXpressglob rendszer így  fog azonosítani, így kerül a belső számládra a pénz. Ne azt használd, amit a fotón látsz, mert akkor hozzám jön a pénzed, hanem a saját ID-det. Utalj el számládról 50eur-nak megfelelő forint összeget, kb. 20ezer Ft. Az első alkalommal az 50eurora azért van szükség, mert ebből vásárolod meg az induló csomagot, amellyel elindulhat a webáruházad.
beutalás a FreeDomXpressglobal rendszerébe Utalásod után néhány órával realizálódik a pénz a belső számládon, melyet ellenőrizni tudsz a "Pénztárcáim" almenüben.
Azt fogod látni, hogy amit elutaltál az forintban megjelenik a pénztárcádban és látni fogsz egy "Átváltás" gombot. Erre rá kell nyomj és a napi árfolyammal átváltja neked automatikusan euroba az összeget. Ahogy a fotón is láthatod, azért mert befizettél 50eur-t, a pénztárcádban megjelenik 50eur a "Foglaló számládon", melynek értelmezése, hogy ennyit levásárolhatsz a saját webáruházadban. Továbbá láthatod, hogy az u-n. "Kedvezmény Számla" felületén 100euro látszik, melyet szintén felhasználhatsz a partnereknél, melyekről már tettünk említést az előző oldalakon.
Egyszóval befizettél 50 eurot és levásárolhatsz 150 eurot.


Zamnia áruház regisztráció

zamnia webáruház regisztráció Miután megtörtént a befizetés, vagy akár előtte is megteheted, de mindenképpen regisztrálnod kell a Zamnia oldalára is.
A fotón látható felületet keresd, a felső "Profilom" gomb megnyomásával, a lényeg, hogy elvégezd a regisztrációt. Javaslom, hogy ugyanazokat az adatokat használd, mint a Freedomxpressglobal regisztrációkor, tehát e-mail, név és egyebek. Ha sikerült a reg., kapsz itt is e-mail megerősítési linket, amit persze tegyél meg, majd lépj be a Zamnia oldalán a saját accountodba. Sikeres belépés után nem nagyon változik a felület, ne ijedj meg, klikkelj a felső "Profilom" gombra, majd itt meg fog jelenni, a "Profilom" gomb és a "Kijelentkezés" gomb. Itt ha ráklikkelsz a Profilom gombra, akkor már végre valóban a "Fiókod" jelenik meg. Itt a mükben állátgathatod a sját adataid, jelszavad stb. , de a lényeget az "FX key összekapcsolás" almenüben találod. Ide kell pontosn bemásolnod azt a hosszú karaktersort, amit a Freedomxpressglobal fiókodban láttunk "eKereskedelem FXKEY" névre hallgatva, melyet a Freedomxpressglobal fiókodban a "Profilom" menü, "eKereskedelem" almenüjében találsz. Amennyiben sikerült az összekapcsolás, akkor ezt már nem módosíthatod, csak egy másik regisztrációval esetleg és a beviteli ürlap már nem jelenik meg, csak az adatok, felhasználóneved, az FXKEY, és az egyenlegeid. Ha mindez nehézkesen megy, írj nekem és segítek!


Start csomag megvásárlása
regisztráció a FreeDomXpressglobal rendszerébe Miután megtörtént a beutalás, azaz feltöltöttél 50eur-t a számládra, most megyünk és megvásároljuk belőle a start csomagot. Kattins az "Üzleti csomagok" menüben a "Start csomagok" almenüre. A fotón látható felülettel találkozol, ahol ha lejjebb görgetsz, látható egy leírás és egy vásárol gomb. A vásárol gomb csak akkor aktív, ha van pénz a belső számládon. Ha a leírásomat követted, akkor most aktív a gomb, mert van a belső pénztárcádban 50 eur. Klikkelj a "Vásárlás" gombra, ezzel megvásároltad a start csomagot és aktívvá vált néhány eddig nem beszélt fogalom. Most térj vissza a "Profilom" menübe, ahol az "eKereskedelem" almenüben már látni fogod a webáruházad elnevezését, azaz ajánló linkjét. Ez rendszerint elnevezés.zamnia.com nevet kapja, mely nevet egy random script generál, így sajnos ezt nem befolyásolhatod.
Ezek után már van saját webáruházad, ahol vásárolhatsz és ajánlhatod másoknak is, tehát amit a Zamnia oldalán elvégeztél regisztráció, az most ezzel a névvel válik sajátoddá.

Úgy gondolom, hogy fent leírtak alapján sikerrel fogsz járni egy SAJÁT WEBÁRUHÁZ elindításában, de ha mégis elakadnál,
keress meg és együtt megcsináljuk. KEZD EL MOST SAJÁT ÁRUHÁZAD LÉTREHOZÁSÁT

Foglaló számla levásárlása
regisztráció a FreeDomXpressglobal rendszerébe Amennyiben már megvásároltad az 50eur-s start csomagot, azaz elköltöttél a rendszerben 50 eur-t, azonnal megjelenik a "Foglaló" számládon 50eur kedvezmény felhasználási lehetőség. Hogy tudod ezt felhasználni ?
Lépj be a saját webáruházad felületére a generáltneved.zamnia.com -ra, amit már előzőleg a leírtak alapján létrehoztál és összekapcsoltál a FreedomXpress irodáddal.
Ha kiválasztasz egy terméket, melyet megvásárolnál, látni fogod, ahogy itt fotón is, hogy mennyi az u.n. fogaló, amennyivel kevesebbet fizetsz majd a pénztárban, azaz levásárolod az összeget. Természetesen ez addig lesz így, amíg a "Foglaló" számládon összeg található. Amennyit feltöltöttél a pénztárcádba számládon keresztűl a vásárláshoz, annyi fog megjelenni a Foglaló számládon is, így elméletben 2x költheted el ugyanazt a pénzt.
 

Kedvezmény számla felhasználása
regisztráció a FreeDomXpressglobal rendszerébe Amennyiben már megvásároltad az 50eur-s start csomagot, azaz elköltöttél a rendszerben 50 eur-t, azonnal látni fogod, hogy a "Kedvezmény" számládon megjelent 100eur. Ezt az összeget, amely minden befizetésedkor keletkezni fog, felhasználhatod a partner cégeknél, mely cégeket a https://dealkodex.com/ oldalon találod. Nyisd meg, görgesd a céghez, amelyre kíváncsi vagy és klikkelj logójára, majd a megnyíló oldalon látni fogod a paramétereket, mi a módja, hogy felhasználó lehess a kedvezményükre. Alapesetben, mindig írni kell a info@freedomxpressglobal.com e-mail címre és megigényelni az aktuális deal kártyát, mely 2 héten belűl érkezik a postacímedre.
Példaképp: Feltöltöd a számládat 20ezer ft-al, ahogy azt első alkalommal tetted, használva a Tranzakciós ID-t. Ha megjelent a számládon a 20ezer -Ft feltöltés, akkor írsz a info@freedomxpressglobal.com címre a központi ügyintézőknek, hogy tesco-ban szeretnéd felhasználni a kedvezményeket. E-mail-ben, vagy postai úton fognak küldeni neked Deal kuponokat, mely 3% kedvezményre jogosít. OMW kedvezmény esetén szintén írjunk a info@freedomxpressglobal.com e-mail címre és igényeljünk egy OMV Value Card Flex kártyát, mely megérkezésekor, ezzel kedvezményesen tankolhatunk abból a pénzből, amit feltöltöttünk a belső pénztárcánkba.
Fontos, hogy a kedvezményeket mindig a FreeDomXpress pénztárcánkból tudjuk használni, tehát oda mindig töltsünk fel pénzt.
- All:24156  Day:2  Unique:1