Gyakran ismételt kérdések!

Fontos az információ az üzletépítéshez

Hogy kezdjek hozzá?
Regisztráció szükséges néhány olyan oldalra, ami a FreedomXpresszglobal rendszerrel kapcsolatos,
de webhelyünkön minden részletet megtalálsz a kezdel oldalon, kérjük olvasd el!
Nekem is lehet ilyen promóciós webhelyem?
Igen, ez nem a FreeDomXpressglobal céghez tartozik, ezt mi biztosítjuk neked a mi csoportunkban.
Ez a bemutató webhely biztosíthatja számodra a jó terjeszkedést, akár a közösségi médiában, vagy bármely úton.
Ha van erre igényed, keress meg és elkészítem!
Természetesen, mivel ez csoporttevékenység, mindenképpen hozzám kell tartozz és az alábbi linken regisztrálj a céghez
https://penzkereset.freedomxpressglobal.com
Mennyit kell befektetnem, hogy elinduljon az üzletem?
Nos, igen a Magyar ember nincs eleresztve anyagilag, inkább pénzt akarunk keresni és nem költeni.
Viszont sajnos, nulla befektetéssel nincs üzlet, de jó hírem van, itt minimális az első befektetés, ahhoz képest, amit hozhat a konyhára az üzlet. Konkrétan 50EUR -ért szükséges megvásárolnod egy kezdő csomagot, amely a webshop-ot is biztosítja számodra.
Sajnos, amíg csak regisztrálsz és nem vásároltad meg a kezdő csomagot, addig nem lesz webáruházad, ami a leglényegesebb.
További jó hírem ezzel kapcsolatban, miután befizetted az 50eur-t, azonnal kapsz 100eur-t levásárolható összegben.
Mit kell tennem, ha már regisztráltam?
Azt azért nem mondjuk, hogy csak hátra kell dölni és dolgozik helyettünk a rendszer. Ez igaz a webáruházra, hiszen minden rendelésünket, ami a saját shop-unkból keletkezik, azt a FreeDomXpressglobal rendszere intézi helyettünk, kezeli, csomagolja, futározza a címre, a fizetéseket ellenőrzi, stb. Viszont a mi tennivalónk a saját oldalunk publikálása, terjesztése, megosztása másokkal, azaz hálózat építése a csoportunkban. Akit érdekel ez a fajta pénzkereset, azt segíteni és magunk alatt regisztrálni. Továbbá, minden MLM rendszer meghal, ha nem vásárolunk, mert ugye az árrésekből keletkezik a cég megosztható jövedelme, melyből mi is profitálunk. Összefoglalva: Vásárolj saját webáruházadban és ajánld másoknak is a lehetőséget.
Mik azok a partnercégek?
A partnercégek az alábbi oldalon találhatóak: https://dealkodex.com/ Ezek a cégek biztosítanak engedményeket a FreeDomXpressglobal felhasználóknak, amely Te is leszel.
Ha a weboldalon ráklikkelsz egyes cég logójára, láthatod a leírást, miként lehet bejelentkezni a partnerhez egy rövid regisztrációval és miként használhatod ki a kedvezményeket náluk. Például: OMV kutaknál kedvezménnyel tankolhatsz, de elötte kérni kell egy kártyát, melyet 3 napon belűl kiküldenek és a rendszeredben lévő "Kedvezménypontokat" rá kell vezetni. A Tesco szintén kuponokat fog küldeni neked, ha van még a kedvezmény számládon összeg és azt lekéred a rendszerből a Tesco számára igénylésként.
Létezik valamilyen infós oldal, hol utánanézhetek mindennek?
Az információ begyüjtése fontos feladat. Valóban tudnunk kell, mi-m2nálható, ezzel tudjuk csak elérni a maximumot. Rá kell szánni az időt ennel az üzletnél is, hogy pontosan tájékozódjuk. Itt nálunk is sokmindent megtalálsz, de a hivatalos segító oldala a FreeDomXpressglobal rendszernek a Támogató oldal: http://www.tamogatooldal.hu/ ahol elméletileg minden infó publikálva van, amire szükséged lehet. Mint mindenhová, ide is regisztrálnod kell, lehetőleg a FreeDomXpressglobal accountoddal és egy kis időbe telik, amig ezt személyesen ellenörzik és jóváhagyják.
Hogy használhatom fel a Kedvezmény számlámat
A Partnercégeknél, melyet itt találsz ! https://dealkodex.com/
A leírást megtalálod a kezdel.php oldalon.
Mi az a Foglaló számla
Amit a pénztárcádban látsz Foglaló számla néven, az egy olyan pénzősszeg, melyet saját webáruházadban, vásárláskor felhasználhatsz kedvezményként.
A leírást megtalálod a kezdel.php oldalon.


All:24379  Day:2  Unique:2