Raktárkezelő és készletprogram - Raktárprogram - Számlázó - Készletkezelő

 

Keressen minket, feltelepítjük - aldomaint kap tőlünk - használhatja--
Ha megtetszett a 7. nap után, havi 1900-ft-ért használhatja..

Használja DEMO változatunkat, így tesztelve a programot..

Raktárprogram telepítése..
A program használatához, szüksége lesz a fájlokra, melyek mozgatják a felületet és szüksége lesz egy adatbázisra, amelyben tárolódnak a felvitt adatok..
Több lehetőség kínálkozik a telepítésre és a használat fizikai helyére..

Mindegyik módszernek megvannak az előnyei és hátrányai, Önnek kell eldönteni mire szeretné használni..

Ha mindent elvégzünk Ön helyett és a mi tárhelyünkön futattja a programot..
Ez az Ön számára a legkényelmesebb változat, mert csak adunk egy webcímet, ahova belépés után, máris használható a program, bármennyi felhasználónak és adminnak, korlátlan adatbázissal, PHP 5 futtatókörnyezetben, 99,9%-os rendelkezésre állással..
A tárhelyet mi is béreljük, (http://megacp.com/) ami pénzbe kerül és minél nagyobb a háttértár, annál nagyobb a havidíja, ezért minden vásárlótól havidíjat vagyunk kénytelenek beszedni, ami 1900-FT/Nettó összegbe kerűl..

Saját tárhelyet bérel, MySql adatbázissal és PHP 5 futtatási lehetőséggel..
Ebben a verzióban a tárhely és az adatbázis az Ön birtokában van, a feladat csak annyi, hogy fel kell telepíteni az alább leírt és bemutatott módon..
Ha nincs tárhelye és bérelni szeretne, itt az ajánlatunk, ahol mi is bérelünk.. (javasoljuk a magyar szerveren lévő Cpaneles megoldást)
Elsőként hozzunk létre egy adatbázist a tárhelyünkön, melyet a CPanel-en érünk el az "adatbázisok" menű környékén..
Ezután adjunk hozzá felhasználót, mely általában saját magunk vagyunk és teljes írási-olvasási joggal rendelkezzünk.. Miután elkészült az adatbázis, keressük meg és lépjünk be a PhPAdmin felületre, ahol gyakorlatilag az adatbázisainkat tudjuk szerkeszteni..
Keressük ki a létrehozott adatbázist, melyet a raktárprogramnak szánunk, majd a menüben válasszuk ki az "Inportálás" funkciót..
Ekkor már, saját gépünkön megtalálható az az .sql fájl, amit tőlünk kaptak és ezt kell beimportálni, más szóval dump-olni, egy gombnyomás az egész és kész vannak a táblák..
Ezek után a teendönk már csak az, hogy bármilyen aldomain alá feltöltjük a tőlönk letöltött fájlokat és configurációs fájlban megadjuk az adatbázis eléréséhez szükséges információkat..
Ebben a használati verzóban, Önnek csak a programot kell megvásárolnia, ami 4,600-FT/Nettó

Saját tárhelyet bérel, MySql adatbázissal és PHP 5 futtatási lehetőséggel, de szüksége van a segítségünkre telepitéskor..
Ez a lehetőség is szem előtt tartható, mert itt elvégezzük Ön helyett a telepítést és beüzemelést, Önnek már csak használnia kell.
Ehhez viszont szükségünk van az Ön tárhelyéhez való hozzáférésre, emellett egy fő domain-ra a tárhelyéhez kapcsolva, amit Önnek kell megtennie, ha még nincs..
Innen kezdve a fent leírtakat fogjuk elvégezni az Ön tárhelyén, aminek sajnos ellenértéke van..
Így Önnek a programot kell megvásárolnia 4,600-FT/Nettó plussz a telepítési költséget kifizetnie, ami 4,800-FT/Nettó

Saját gépen futtatott raktárprogramunk.. helyi hálózaton, vagy 1 gépes verzióban..
A program futtatási környezete PHP, amely alpesetben nem található meg a gépünkön, ellentétben a Java alkalmazáskezelővel.., ezért fel kell telepítenünk azt..
Erre a célra, nagyon kiváló szoftwer az ingyenes XAMP.. Gépeljük be a google kereősbe például "xampp 64 bit windows 7", vagy "xampp 32 bit windows 7" és töltsűk le bártan egy megbízható helyeről.. Azért érdemes figyelni a gépünkön lévő 32, vagy 64 bit-es adatszállító csatornák mivoltát, mert a régebbi verziókkal gond lehet, ez ügyben, maga az operációs rendszer nem lényeg, az Xamp windows-os változata az minden win-en futni fog..
Mi is ez az XAMP szoftver... ? Gyakorlatilag azt nyújtja számunkra, amit egy bérelt tárhelyen kapnánk meg, csak mindenzt saját gépre.. Ezzel a kis programmal, ha telepítés után bekapcsoljuk, akkor Apache szerverré alakíthatjuk gépünket, MySql adatbázissal és PHP futtató környezettel..
Ha szerverként akarjuk használni, akkor persze be kell állítanunk az IP címeket a kliens és a szerver gépen is, egyéb csatlakozási lehetőségekkel, de alapesetben saját gépünkön tudjuk megtenni, amit egyébként egy bérelt tárhelyen tudnánk, a fent leírtak szerint..
Telepítés után, a .htdocs mappába húzzuk be az általunk kapott fájlokat és adatbázusunkba importáljuk a kapott .sql fájlt..
A költség ebben az esetben is csak a program megvásárlására korlátozódik, azaz 4,600-FT/Nettó

Minden telepítési formáról, hamarosan készítünk egy részletes dokumentációt, azok részére, akik nem járatosak az ilyen helyzetekben..
Tekintse meg a használati útmutatónkat is..

Keressen minket, feltelepítjük - aldomaint kap tőlünk - használhatja--
Ha megtetszett a 7. nap után, havi 1900-ft-ért használhatja..

Próbálja ki és ha tetszik vásárolja meg.. !!

4,600 -FT + ÁFA

Raktartprogram szállítók felvitele

Termékek listázása és szűrése

Értékesítés a raktárprogramban

Cég rögzítése a raktárprogramban

Társtaláló és kereső, de főként találó
Legjobb Társkereső
Szuper funkciókkal
Biztos Találat..