Szigetelt garázsok, könnyűszerkezetes építmények, tárolók, műhelyek, kisebb hangárok, korszerű kerítések és kapuk
a megrendelő igényei szerint.
szigetelt garázs szendvicspanellel gyártva
szigetelt garázs készítése

Hőszigetelt garázsok.

Miért van szükségünk hőszigetelt garázsra ?

Nos, ha hideg az időjárás, vagy túl meleg, akkor autónk is ki van téve a szélsőségeknek, de a garázsban és autónkban tárolt eszközökre, anyagokra is gondoljunk. Vegyük példának az ásványvizet autónkban, melyet azért tárolunk benne, hogy ha útközben megszomjazunk, ne legyen gond ezzel, de télen megfagy, nyáron túlmelegszik, így a szigetelt garázs megfelelően temperálja. Reggeli induláskor is hasznos, autónk szélvédőjét nem kell kapargatni a jégmentesítés során és befagyott zárakkal sem lesz gondunk. A szigetelt garázsban extrém időjárási tényezők elkerülik autónkat fűtés és hűtés nélkül is élhető hőmérséklet uralkodik a térben.

Szendvicspaneles hőszigetelt garázsok

Szendvicspaneles építmények

A szendvicspanel egy "modern" burkolóanyag, amely széles körben elterjedt, kiváló tulajdonságai miatt. Két vékony lemez közé sajtolják a PUR, illetve PIR habot, így készítik a panelt, mely vízálló, tűzálló, stabíl, esztétikus
Paraméterei a hőszigetelés terén nagyobb értékek, mint a nikecell felületnek.
Gyártanak sokféle szélességet, nagyobb építmények, akár 25cm-es fallal is rendelkeznek, de mi a garázsok és egyéb tárolók készítéséhez
4 - 6 - 8 cm-est használunk, választhatóan árajánlat esetén
A kész vázszerkezetet burkoljuk minden oldalról és a tetejét is egy kalkulált vastagságú panellel.
Elkészítjük az árajánlatot az Ön részére, mindent telefonon megbeszélve a legapróbb részletekig. Színek, lemezek, méretek, nyílászárók
Megrendeljük az anyagokat, majd felépítjük Önnek rövid határidővel.
Természetesen, nem csak Garázsokat építünk, bármilyen kisebb tárolót, vagy nagyobb hangárt, esetleg műhelyt, de mindegy is minek nevezzük, a lényeg, hogy írja meg kívánságát és visszahívjuk a részletek megbeszélésével....

Küldje el igényét, egyedi méretekkel és visszahívjuk !
konnyuszerkezetes garazs konnyuszerkezet
Fal szendvicspanel
szendvicspanel garázsok gyártása
szendvicspanel garázsok készítése
konnyuszerkezetes garazs
szendvicspanel garázs

Dryvit szigeteléssel készülő építmények

Garázsok dryvit szigeteléssel

Az elkészült fém vázszerkezetre, hasonló módon, mint a szendvicspanel esetében, itt is burkoljuk a vázat, de költségkímélöbb módon OSB lapokkal, hiszen ez a burkolat kap még egy szokásos dryvit szigetelést és köporozást, színezést.
Ezt a fajta külső szigetelést, úgy gondoljuk, mára már senkinek nem kell bemutatni, de a rétegrendet publikáljuk a félreértések elkerülése végett.
Választható a szigetelés ebben az esetben, Nikecell, XPS, Grafitos megoldásokkal az ügyfél kívánsága szerint, nyílván az árajánlat ezen anyagok különbségét tartalmazni fogja, továbbá a színezőanyag minősége és árkülönbsége is választható.
Választható a szigetelés vastagsága is és egyéb opcionális paraméter, melyet árajánlat elött telefonon megbeszélünk Önnel.
Küldje el igényét és visszahívjuk !

Fotók

könnyűszerketezes szigetelt garázs

Természetesen nem csak garázsokat építünk ezzel a technológiával, hanem bármilyen könnyűszerkezetes épületet, mint műhely, tároló, hangár és bárminek is nevezzük a méreteket követve elkészítjük.
Kövess minket facebook oldalunkon, ahol minden új munkánkat látni fogod! könnyűszerkezetes oldalunk a facebookon
Copyright © 2021 konnyuszerkezet.eu. All rights reserved. All: 1070770  Dayall: 4  unique: 4