Keress szakembert

 

Szakember kereső

Előfordul életünkben, ha ház, vagy lakás tulajdonosok vagyunk, hogy valami javításra szorul, vagy éppen felújítani akarunk, esetleg újat építeni és emiatt szakemberre van szükségünk. Na persze sok mindent meg tudunk oldani magunk is, ha problémánk akad, de léteznek olyan esetek, amikor mindenképp szakember tudására van szükség.
Oldalunk nem telefonkönyv, vagy "sárga oldalak" kiskönyv, nem kimondottan böngészéssel keressük a szakikat, hanem ha Önnek bármilyen igénye merül fel azt rögzíti oldalunkon és mi automatikusan elküldjük munkaajánlatát a megfelelő szakembernek, aki az Ön elérhetőségein fog jelentkezni

Keressen elvégzendő munkájához, ingyenesen szakembert !

Megadja adatait, email-címét, telefonszámát és rövid leírást a kívánt munkáról, majd ezt mi továbbítjuk a szakiknak, akik jelentkezni fognak az Ön elérhetőségein.

Vállalkozások és cégek elégítik ki az Ön igényeit.

Hogy keressen szakembert?

Kerüljön be rendszerünkbe, ha Ön Szakember !

Miután adatbázisunkba regisztrált, értesítést küldünk Önnek lakossági munkaajánlatokról !
Minden ajánlat kapcsolattartójának elérhetősége Önnek egy képletes összegbe kerül.
Szakemberek rögzítése, regisztrációja és útmutató

 

 

Legfrissebb munkaajánlatok

Nincs
foto

Munka Ezermester szakmában

sorszám: 65

Régió: Budapest

Leírás: Hátsó kerítést kellene készíteni trapézlemezből, vagy hogy hívják, hullámlemez.

Feladás: 2022.05.08 06:34:13

Nincs
foto

Munka Generál kivitelező szakmában

sorszám: 61

Régió: Budapest

Leírás: Egy kb. 4,5 nm-es fürdőszoba teljes bontása és felújítása a feladat. Csempebontás (18 m2), szaniterek (mosdó, WC, kád, csapok) kivétele, sitt elszállítása, új szaniterek berakása, csempe felrakás, takarítás. Padlólap marad és minden szaniter helye ugyanaz marad. Kérem, keressenek!

Feladás: 2022.02.03 16:55:08

Nincs
foto

Munka Generál kivitelező szakmában

sorszám: 60

Régió: Pest

Leírás: A fürdőszobába zuhanyzó beépítése lenne szükséges, a hozzátartozó falfelület csempézésével. Szükséges a konyha áthelyezése másik helyiségbe. (konyhabútor áthelyezése, víz- és villanyszerelési munkálatok, csempézés, járólapozás) Kéménynél szigetelés pótlása. A jelenlegi konyhai rész leválasztása gipszkarton fallal (kb. 6 nm), ajtó beépítése. Szükséges lenne parkettázás, illetve festés. Továbbá szükséges lenne a teljes lakásban a fűtéscsövek lezárása.

Feladás: 2022.01.26 19:21:41

Nincs
foto

Munka Kőműves szakmában

sorszám: 59

Régió: Veszprém

Leírás: Tavasszal épülő netto 110nm-es földszintes Balatonfűzfői családi házunk kivitelezésére keresek vállakozót. Az árajánlatot szerkezetkész állapotra szeretném kérni csak munkadíjra, anyag nélkűl!

Feladás: 2021.12.17 20:45:30

Nincs
foto

Munka Lakatos szakmában

sorszám: 57

Régió: Budapest

Leírás: bejárati ajtó zárjának cseréje

Feladás: 2021.12.13 08:11:39

Nincs
foto

Munka Generál kivitelező szakmában

sorszám: 56

Régió: Pest

Leírás: Egy nagyságrendileg 23 nm alapterületű, egyszintes, egyterű bővítményt szeretnénk a meglévő házikónkhoz toldani. Konyhaként fog funkcionálni, villany, gáz, víz, fűtés kivezetése a házból történik az új helységbe. A leendő bővítménynek még alapja nincs, alapozási munkálatok szükségesek. A szerkezetet illetően az eredeti könnyűszerkezetes megoldás híve vagyunk, lásd.: https://www.youtube.com/watch?v=vXMeom83X4I Szerkezetkész, vagy akár kulcsrakész kivitel is érdekel.

Feladás: 2021.09.02 12:16:13

szakember kereső
Groupama megtakarítás célú életbiztosítás

Gyorsszolgálat lakásszervíz karbantartás

Szakember kereső