Miért építene ki fűtésrendszert, kazánokkal, radiátorokkal és a hűtésre klimaberendezéseket, amikor egy rendszeren belűl elrejtve, hangtalanul megoldható ? futes-hutes logo
Átlagosan 2-3 nap alatt kiépítjük Önnek a rendszert, kevés piszokkal és porral.

légcsatornázható klímaberendezés fűtésre, hűtésre

Fűtés és Hűtés légtechnikával

 • Télen fűt, nyáron hűt
 • Hangtalan légbefúvás helyiségenként
 • Minden elrejtve álmennyezetben, vagy padlástérben
 • Nincs a szobákban klima beltéri egység, sem radiátor
 • Nincs huzat, nem fújja ránk a hideget
 • Allergiások menedékhelye, por és pollenszűrés
 • Nincs pára, nincs penész a lakásban
 • Kicsi éves költséggel, energiatakarékosan, éjszakai árammal
 • Teljesen kiváltja egyéb fűtési rendszerét
 • A kiépítés hasonló költséggel, mint más fűtésrendszer,
  de fogyasztása lényegesen kedvezőbb

Ha kell befűti lakását, ha kell lehűti, megszűri a port és a polleneket, olcsó telepítés, olcsó üzemeltetés futes-hutes logo

Lakás központi légcserélővel
A beltéri egység
hővisszanyerős beltéri egység
A beltéri egységek álmennyezet takarásába vannak szerelve, szerelőnyílással ellátva. Szükséges megválasztani a teljesítményét, áramfelvételét és a csőkiállások optimális darabszámát.
Légtechnikai csövek
légtechnika csőrendszer légtechnikai szigetelt flexicső légtechnikai könyök idom
Ilyen légáramoltató csöveket használunk a rendszer kiépítésekor. Ahol lehet korcolt fix csöveket, kanyarokban idomokkal és sok helyen szigetelt, flexibilis légtechnikai csöveket
Anemosztátok és a termosztát
anemosztát anemosztát kerek termosztát
Ezek a kiegészítők még hozzávalók a rendszerhez és ne keverjük a hasonló kifejezés miatt.
Az Anemosztát, másnéven légszelep, amit Ön lát az egész rendszerből és kedvezően terítik szét a levegőt a mennyezeten. A légtech. csövek végére van szerelve, álmennyezetbe rögzítve és ezen keresztűl kapja Ön a kívánt hőmérsékletű szűrt levegőt. Az alsó tányér csavarásával is szabályozható a beáramló levegő mennyisége.
A Termosztát a lakásunk hőmérsékletét szabályozza, létezik manuális analóg és digitális változatban, ez gépfüggő..
Nincs radiátor, nincs belső klima egység
lakas szellőzőrendszer

Informálódjon!

Az abszolút komfort.
Ez a fűtés-hűtés megoldás nem újkeletű dolog, ha járt már plázákban, vagy irodaházakban, ott is hasonló központi rendszerek üzemelnek, persze nagyobb teljesítményű gépekkel. Ugye ott sem lát radiátorokat, vagy klima berendezéseket, mert légcsatornákkal történik a befúvás, álmennyezet mögé rejtve. Milyen jól esik bemenni egy plázába, ha nagyon meleg van az utca aszfaltján, vagy jeges minuszok
Az Amerikai házak 3/4 része, már áttért ezen korszerű fütés-hűtés technológiára, mert nincs vele tennivaló, nem zajos és szűri a belső levegőt.
Hogy valósúl meg?
Első körben, küldje el nekünk űrlapon az igényét. Vissza fogjuk hívni és tisztába kell lennünk házának, lakásának paramétereivel. Mekkora a falak szigetelése, milyenek a nyílászárók, mekkora az alapterület és a magasság. Mindezek tudatában, adunk Önnek árajánlatot a komplett kiépítésre, amit mindig helyszíni felmérés előz meg. Minden ház és lakás eltérő paraméterekkel rendelkezik, így meg kell választanunk az eszköz milyenségét, kapacitását, az ármoltatást végző csövek átmérőjét, a beépítési lehetőségeket.
Az árajánlat elkészítése ingyenes, de tudnia kell egyéb alternatív fűtés kiépítésére vonatkozó árakat is. Az áraink oldalunkon tájékozódhat előre...
A kiépítés.
Miután megírtuk a szerződést a kivitelezésre, felvonulunk az Ön lakásához, házához és elkezdjük a kiépítést. A munkálatokat még az álmennyezet elkészülése előtt kell elvégezni, hogy a gipszkarton eltakarjon minden gépészetet. A légtechnikai csövek az eredeti mennyezethez lesznek rögzítve.
Felszereljük a beltéri légcserélő egységet, melyet már megterveztünk az Ön légköbméter kiszolgálásához és erre adtuk az árajánlatot.
Felszereljük a kültéri modult, melyet összekötünk a beltéri eszközzel. Áram, freon gázcső, törpefeszültség, majd a kondenzvíz elvezető csövet optimális helyre vezetjük.
Felszereljük a légtechnikai csöveket, 2 db légbeszívó cső, mely az előtérből szívja a levegőt általában, így tud cserélődni, szűrödni a lakásban lévő levegő, majd elkezdjük a kiáramló csőrendszert bekötni minden helyiségbe. Ahol szükséges, nagyobb szobákban például, oda 2db csövet viszünk, két kiállással, egyébként elég minden helyiségbe egy darab kiállás, anemosztát.
Bekötjük a termosztátot kívánt és megbeszélt helyre, majd beüzemeljük a rendszert.
Érezni fogja a kellemes levegőt a helyiségekben, de nem fog Önre fújni, nyugodtan és gondtalanúl hátradőlhet, a rendszer végzi a feladatát beavatkozás nélkül.
Szüri a levegőben lévő port és pollent, a légáramoltatás miatt kizárja a párásodást, így sehol nem lehet penész, a beltéri egységben olyan hőmérsékletet állít elő, melyet Ön beállít a termosztáton, tehát fűt és hűt.
Kérjük, lapozzon a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra, ahol még egyéb részleteket is megtudhat a kiépítésről, kivitelezésről.
Ha szeretne ilyen Fűtés-Hűtés rendszert kiépíttetni, kérjük tőltse ki igényfelmérő űrlapunkat ezen a linken, vissza fogjuk hívni.
Tőltse ki igényfelmérő űrlapunkat

Cimkék

Légtechnika, hőcserélő, hővisszanyerő, hőszivattyú, fűtés klimával, fűtés légtechnikával, fűtésszerelés, fűtés hűtés, fűtés levegőkerinketéssel, légszűrés, por és pollenszűrés, légtechnikai csövek, olcsó fűtés, praktikus
juipiu
- All: 1045702  Napi: 23  Egyéni: 11