3 in 1 Hosting

Domain regisztráció - Tárhely - CPanel csomagok - Interworx tárhelyek Webhost
Már 4500 -Ft éves díjért 1db ingyen domain-el.
top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék Szociális otthonok.comecigi


Tárhely

Választható VPS szerver csomagok 

Bövebb információ és megrendelés

 

Cégünk összesen 4 féle típusú VPS szervert kínál, melyeknek közös jellemzője:
 • MINDEN tárhely csomaghoz legalább 1 db választott (.hu, .com, .net, .org, .biz, .info és .eu!!!) ingyen domain név regisztráció jár!!!
 • Az összes tárhelyen korlátlan számú domain név tartalom lehet (1 tárhely korlátlan számú domaint szolgálhat ki)!!!
 • Mínőségi (Intel és AMD 2, 4 illetve 8 magos processzorral szerelt) szerver parkon biztosítjuk a tárhelyeket, RAID1, RAID5 és RAID10-be rendezett merevlemezekkel, napi, független szerverre történő biztonsági adatmentéssel!!!
 • Minden szerverünk 2 független cég által, a nap 24 órájában monitorozásra kerülnek!!!

 • Az említett 4 féle tárhely típus, rövid jellemzéssel/leírással:
 • VPS tárhely csomagok Mo-i szerveren (OpenVZ alapon)
 • OpenVZ alapú VPS tárhelyeinket azoknak ajánljuk, akik nem nagy memória intenzítású saját programot/alkalmazást szeretnének telepíteni, esetleg dns- vagy web kiszolgálót üzemeltetni, vagy egyszerűen nagy tárhely kapacitásra van szükségük. Ezen tárhelyek inkább kis szervereknek tekinthetők, ugyanis teljes root hozzáférés jár hozzájuk, valamint a kiosztott memória, merevlemez kapacitás minden esetben rendelkezésre áll az adott VPS-nek (viszont nagy memória igényű program futtatásahoz a XEN alapú vps-ek jobb megoldásnak bizonyulhatnak, ugyanis az OpenVZ alapú vps-nél nincs SWAP lehetőség, csak max. memória használat)
  Minimális linux ismeret szükséges hozzá!!!
 • ÚJ! VPS tárhely csomagok külföldi szerveren (OpenVZ alapon)
 • Külföldi szerveren (németországi) elhelyezett OpenVZ alapú VPS tárhelyeinket azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb memória kapacitásra van szükségük, mint a Mo-i OpenVZ tárhelyeknek vagy külföldi honlapokat szeretnének üzemeltetni rajta! A szerver elérése (így a vps-é is) kitűnő Magyarországról is! Mo-i változatától annyiban tér el, hogy 50%-al nagyobb a memória kapacitásuk, és jelentősen olcsóbbak is (többi paraméterében megegyezik a Mo-i változattal)
  Minimális linux ismeret szükséges hozzá!!!
 • VPS tárhely csomagok Mo-i szerveren (XEN alapon)
 • XEN alapú VPS tárhelyeinket azoknak ajánljuk, akik saját programot/alkalmazást szeretnének telepíteni, esetleg dns- vagy web kiszolgálót üzemeltetni, vagy egyszerűen nagy tárhely kapacitásra van szükségük és fontos, hogy a fizikai memória elfogyásakor SWAP lehetőség biztosított legyen (nagy memória igényű alkalmazásnál /pl. java/ a XEN alapú virtualizációs megoldás javasolt a SWAP miatt) Ezen tárhelyek inkább kis szervereknek tekinthetők, ugyanis teljes root hozzáférés jár hozzájuk, valamint a kiosztott memória, merevlemez kapacitás minden esetben rendelkezésre áll az adott VPS-nek.
  Minimális linux ismeret szükséges hozzá!!!
 • ÚJ! VPS tárhely csomagok külföldi szerveren (XEN alapon)
 • XEN alapú VPS tárhelyeinket azoknak ajánljuk, akik saját programot/alkalmazást szeretnének telepíteni, esetleg dns- vagy web kiszolgálót üzemeltetni, vagy egyszerűen nagy tárhely kapacitásra van szükségük és fontos, hogy a fizikai memória elfogyásakor SWAP lehetőség biztosított legyen (nagy memória igényű alkalmazásnál /pl. java/ a XEN alapú virtualizációs megoldás javasolt a SWAP miatt) Ezen tárhelyek inkább kis szervereknek tekinthetők, ugyanis teljes root hozzáférés jár hozzájuk, valamint a kiosztott memória, merevlemez kapacitás minden esetben rendelkezésre áll az adott VPS-nek. Mo-i változatától annyiban tér el, hogy 50%-al nagyobb a memória kapacitásuk, és jelentősen olcsóbbak is (többi paraméterében megegyezik a Mo-i változattal)
  Minimális linux ismeret szükséges hozzá!!!

   

  Bövebb információ és megrendelés

   

  Hírdetés

  Flavin7 termékek elektromos cigaretta

   

  Támogatóink:  Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!