biztosítás

Keressen pénzt ajánlással !

Minden ajánlás, amiből megegyezés születik, Önnek kifizetést jelent

Egy ajánlásért, akár 20,000-Ft!

Ki küldi az ajánlást?

Kit ajánl ?

Figyelem!
Kizárólag olyan személyt ajánlhatunk, akivel már előzőleg egyeztettünk és tudjuk, hogy szüksége lehet valamely biztosítási szolgáltatásunkra.
Nem ajánlhatunk: Idegent, nem ismert személyt, vagy ismerőst, aki elzárkózik a számára hasznos biztosítási lehetőségektől.

 

Általános tájékoztató ?
Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy bármely természetes személy tudja ajánlani családtagját, rokonát, barátját, ismerősét, akivel már előzetesen elbeszélgetett és ez alapján úgy gondolja, hogy hasznos lehet számára valamely biztosítási forma átbeszélése és ennek kidolgozása személyre szólóan.
Például, tudta Ön ?
- Hogy nyugdíj előtakarékosságra szükségünk van, mert kevés államira számithatunk ? Továbbá, a leadózott fizetésünkből évente max. 120.000 -Ft-ot a számlánkra visszaírnak ?
- Hogy életbiztosításaink tartalmazzák a COVID19-el való megfertőződés kockázatát ?
- Hogy életbiztosításaink nem csak balesetre vonatkozhatnak, hanem bármely megbetegedésre és emellett a korházi ápolást is téríti a biztosító ?
- Hogy ha Ön munkanélkülivé válik, erre is fedezete lesz ?
És még sorolhatnánk sok olyan pozitív lehetőséget, amely hasznos az ajánlott számára, de nem tud róla, ezért tájékoztatást igényel
Az oldal további funciója, hogy az ajánló pénzt tud keresni minden olyan ajánlással, amiből létrejött bármilyen biztosítási kötvény. Ezért is csak olyan ajánlásokat érdemes tenni, akit már ismerünk és tudjuk, hogy hasznos lehet számára valamely biztosítás.

Miért kezdjünk hozzá ?
Miért is érdemes ajánlani és használni ezt az ajánló oldalt ? Első konkrét indok, hogy Ön mint ajánló keressen pénzt ajánlásával, amiből nem lesz súlyosan gazdag, de a fizetése mellé kiváló kiegészítés lehet néhány ajánlás és ha számokról beszélünk, akkor 4-5 ajánlással 100.000 -Ft is megkereshet.
Második nem elhanyagolható indok, hogy a fent leírtak alapján, annak akit ajánlunk ez csak hasznos lehet, hiszen bármely nem várt eseményt anyagilag tud finanszírozni és olyan megtakarítási és kockázati biztosításokkal fog rendelkezni, ami nyugodt és kiszámítható életet biztosít számára.
Ajánlást bárki tehet, nincs megkőtés, csak arra kell figyelni, hogy helyesen addja meg adataidat, hogy fel tudjunk keresni a kifizetések ügyében. Pontos legyen az e-mail cím és a telefonszám rögzítése.
Családtagokkal, barátokkal és ismerősökkel kommunikálunk, beszélgetünk a hétköznapokban és szóba jön időközönként, hogy ki mennyire biztosított, vagy de jó lett volna, ha bizonyos káresemény elött esetleg lett volna erre biztosítása. Kérdezzük meg tőle, mit szólna hozzá, ha egy szakmailag profi üzletkötö megkeresné Őt és tájékoztatná minden olyan lehetőségről, ami számára hasznos lehet. Amennyiben nem zárkózik el ettől, így bátran megadhatjuk az elérhetőségét az ürlapon, a többit kollégáink intézik.
FONTOS: Nem zaklatunk olyan természetes személyt, aki elzárkózik a lehetőségek elöl..
Természetesen, sőt örülnénk neki, ha Önnek is tudnánk segíteni akár pénzügyi tervei megvalósításában, akár olyan biztosításban, ami Önnek hasznos lehet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Adatait és az ajánlott természetes személy adatait nem tároljuk semmilyen formában és harmadik személynek nem adjuk ki. Kizárólag az ajánló és cégünk használhatja fel a publikált adatokat és kizárólag a webhelyen készült feladatokra, azaz egyszeri megkeresésekre.
Az ajánló adatai egyszeri üzenet küldés alkalmával kerülnek hozzánk, mely még aznap törlésre kerűl. Az ajánlott adatait egyszeri megkeresésre használjuk, ahol ajánlatot teszünk olyan biztosítási lehetőségre, mely az ajánlott részére hasznos lehet.
Card image cap
Fizetés kiegészítés a legegyszerűbb módszerrel

Keress PÉNZT velünk !!! Egy egyszerű folyamattal komoly fizetés kiegészítést tud magának szerezni. Csak a telefont kell felvennie és tárcsázni.

Card image cap
Nem kell mást tenni, csak telefonálni

Felhívja ismerősét és feltesz neki néhány egyszerű kérdést.
Pl: van neki mindenre kiterjedő lakásbiztosítása?

Card image cap
Ajánlatunk csak hasznos lehet a megkeresettek számára

A biztosító ajánlatai kizárólag a biztosítottnak kedvező. Megtakarításokat realizálni hosszútávra, vagy káresemények alkalmával, komoly összegekhez jutni.

KÜLDJ MOST AJÁNLÁST
biztosítás

Keressen pénzt ajánlással !

Minden ajánlás, amiből megegyezés születik, Önnek kifizetést jelent

KÜLDJ MOST AJÁNLÁST