Prémium minőségű
szépítő termékek

Zsírbontás ultrahanggal

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)


Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Maurice Bt. (székhely: 1132 Budapest, Csanády utca 21.​, adószám: 28647001-2-41), továbbiakban "szolgáltató" által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.
Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti önmagára nézve. Jelen dokumentumot nem iktatjuk, a szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.


Szolgáltató adatai:

Cégnév: Maurice Bt.
Székhely: 1132 Budapest, Csanády utca 21.
Telephely: 1037 Budapest, Bojtár utca 36.
Kapcsolat:
Tel: +36-20/266-0796
E-mail: info@legyelkarcsu.hu


Alapvető rendelkezések ​

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről
Fulfillment szolgáltatás webshopok számára szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.


Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Webshopunk működésének internetes címe: http://legyelkarcsu.unas.hu/
Webshopunkban megjelenített és értékesítésre kínált árúféleségek, online megrendelhető termékek, futáros megrendelés esetén utánvéttel is kiegyenlíthetőek.
A kifizetett termékek átvehetők bemutatótermünkben is, a 3.ker. Bojtár utca 36.sz alatt, de telephelyünkön készpénzes fizetésre nincs lehetőség.
Termékeink árai az ÁFÁt tartalmazzák.
Futárszolgálattal való szállítás esetén, a GLS mindenkori díjai az irányadóak.
A termékek szállítására és csomagolására 50,000-Ft feletti vásárlás esetén külön díjat nem számítunk fel.


Rendelés menete

Szokásos webáruház üzem.
Kiválasztja a kívánt terméket, melyről az adatlapján tájékozódhat, leírásokat olvashat róla, kapcsolódó termékeket és adatokat lát.
A termék adatlapján találja a "kosárba" gombot, melyre rákattintva a termék bekerül az Ön bevásárló kosarába.

Kosarának tartalmát a "kosár" gombra kattintva tudja folyamatosan ellenőrizni.
Amennyiben már a kosarában van termék, kattintson a kosár ikonra, vagy feliratra és a megjelenő ablakban folytassa tovább a vásárlást a "Megrendelés" gombra klikkelve.

Mielőtt a megrendelésre kattintana, Önnek lehetősége van kosarát áttekinteni és annak tartalmán változtatni, darabszámot, vagy egyéb jellemzőt módosítani.
Konkrétan törölheti is a kiválasztott terméket, ha meggondolta magát.
Ezután a megjelenő ablakokban eldöntheti, hogy regisztrált vásárlóként akarja folytatni a vásárlást, új vásárlóként rögzíti magát, vagy egyszeri alkalommal adja meg szállítási és számlázási címét, ennek megfelelően a vendégvásárló nem kerül rögzítésre adatbázisunkba. A regisztráció előnye, hogy legközelebb, ha nálunk vásárol, nem kell külön kitöltenie adatait, mert a rendszer ezt megjegyzi.
Adatai védelméről biztosítjuk Önt, amiről a következő linken tájékozódhat.
Miután kiválasztotta, hogyan szeretné adatait rögzíteni, úgy a következő felületen megadhatja szállítási és számlázási adatait, majd a "tovább" gombra klikkelve a szállítással kapcsolatos igényeit tudja beállítani, együtt a fizetési formával.
Lehetősége van átutalásos, vagy utánvétes fizetésre. A termékhez kiszállítással, vagy személyes átvétellel juthat hozzá.
Mindezek után a következő oldalon ellenőrizhet minden adatot, melyet eddig megadott és véglegesítheti megrendelését.
Véglegesítés után e-mail értesítést fog kapni megrendeléséről, melyben minden megadott adat és igény szerpelni fog. Hiba, vagy tévedés esetén lehetősége lesz minket telefonon elérni és megbeszélni a változtatásokat.


A megrendelések feldolgozása és teljesítés

Amint Ön megkapta a megrendeléséről szóló visszaigazoló e-mailt, az hozzánk is beérkezik, melyet munkaidőben elkezdünk feldolgozni.
A lehető leghamarabb átadjuk a futárszolgálatnak csomagját.
A további, csomaggal kapcsolatos intézkedéseket a futárszolgálat végzi, a felvétel utáni napon többnyire ki is szállítja, amelyről értesítést küld.
Ettől lehet eltérő időpont, külső, nem látható okok eredményeképpen.


Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
A termék kézhezvételét követően 14. napig, Önnek jogában áll bontatlanul, vagy csomagolt és sértetlen állapotban visszaküldeni megrendelését.
A terméknek olyan állapotban kell lennie, ahogyan azt megkapta, azaz, ha használta is rövid ideig, azt eredeti állapotába köteles visszaállítani, megtisztítva és saját csomagolásába visszatéve.
A feladó címére kell feladnia, postai úton, vagy futárszolgálattal.
A termék beérkezésekor megvizsgáljuk annak minőségét, állapotát és amennyiben további értékesítésre megfelel a termék, annak kifizetett árát visszautaljuk az Ön bankszámlájára.
Telefonon egyeztetünk a számlaszámról és a termék visszaérkezéséről és a további teendőkről.


Garancia, jótállás

Műszaki, elektromos termékeinkre 12 hónap jótállást vállalunk a használati utasításba foglaltak szerint.

A használati utasítás és feltételek szigorú betartását cégünk elvárja, melynek elmulasztása a termék garanciájának elvesztéséhez vezethet.
Garanciális feltételeinket a termékeinkhez mellékelt jótállási jegy tartalmazza.
Garanciával kapcsolatos igényét jelentse be az alábbi e-mail címen: info@legyelkarcsu.hu , vagy telefonszámon: +36-20/266-0796


Vegyes rendelkezések

Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.
Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a 3.kerületi. Bíróság/Törvényszék illetékességét

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK


Megrendelések kézbesítése
A csomagkiszállítást GLS futár végzi.
Megrendelőink részére Magyarország teljes belterületén bruttó 50.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen a kiszállítás.
Amennyiben a megrendelésének végösszege nem éri el a bruttó 50.000 Ft-ot, bruttó 1.800 Ft szállítási költség terheli a megrendelést.
Megrendelések kézbesítése minden hétköznap 08.00 – 17.00 között várható. Hétvégén, ünnepnapokon a házhoz szállítás szünetel.
Budapest 2019.11.15.

Kérjük, kedveld és oszd meg Te is Facebook oldalunkat!