Figyelem! Ez a webhely nem az SRL hivatalos oldala. Ez egy SRL rendszerben dolgozó csoport tájékoztató webhelye.
simple red life mlm rendszer lakossági hálózat

Simple Red Life Application - Simple Red Home

Magyar MLM hálózatban működő ingatlan adás-vétel, egy applikáció segítségével.

Regisztrájl ingyenesen, kötelezettségek nélkül ajánlónak és máris pénzt keresel !
Keress meg a facebook-on:
Vagy jelentkezz Face csoportunkba és informálódj
Hívj, segítek: 30-2246768

 

 

Saját magad és a környezeted ingatlanosa lehetsz, nem kevés jutalékban részesülhetsz. A feladatod csak annyi, hogy ingyenesen regisztrálsz ajánlónak.
Nem kell fizetni semmiért !!

 

Ne maradj le, nemrég indult !!!

Magyar MLM hálózat virusszerű terjedésének elején járunk, tehát ha most belépsz a rendszerbe egy ingyenes regisztrációval, akkor még vezető munkatárs leszel. Nincs költséged, nem kell csomagot venni, csak kötelezettségmentesen regisztrálni, majd ismerőseidnek ajánlani a lehetőséget.

A vezetők és a cég törekvése, hogy lakossági ingatlan adás-vétel bonyolítását tudja mindenki maga végezni egy aplikációval, melyet a cég biztosít számára ingyenesen, emellett mindez szájról-szájra terjedve az MLM révén még pénzt is tudjon vele keresni mindenki. További törekvés az eladó ingatlanok és vevők adatbázisának olyan mértékű növelése, hogy piacvezetővé válhasson országosan, de külföldön is.

A kezdeményezés roppant ötletes, empatikus és megvalósítható.
Regisztrálhatsz ajánlóként, hiteles és ingatlanközvetítő munkatársként is, de az alap ajánló regisztrációval is bőségesen profitálhatsz, főleg ha hálózatot alakítasz ki magad alatt a 6. szinten is érted dolgoznak.

Teendőd a következő !
Keresel egy szponzort és hozzá egy csoportot, jelen esetben minket keress kérlek, majd add meg adataid, hogy be tudjon regisztrálni téged a rendszerbe. Regisztráció után e-mailben kapsz egy megerősítést, amire klikkelve máris be tudsz lépni az adatkezelő felületedre, ahol már te is tudsz önállóan regisztrálni magad alá tagokat és ajánlókat, terjesztőket.

Minimális munka !
Építsd a hálózatot, azaz ajánld ismerőseidnek és regisztráld be őket a rendszerbe. Ha tudsz a környezetedben eladó ingatlant, akkor ajánld a tulajdonosnak, hogy van egy olyan hirdetési oldal (SRL ingatlan) amire, ha felteszi az ingatlan hirdetését, akkor a legnagyobb eséllyel tudja majd eladni.. Ezt az ajánlást te megteszed az apliukációba, miszerint: Józsibácsi eladná az ingatlanát, telefonnal és címmel. Ebből te már profitálsz, mint ajánlói jutalék.
A rendszerbe regisztráló ügynök01-es kimegy Józsibácsihoz és egy dokumentummal felveszi az ingatlant, majd feltölti az SRL oldalára, ahol megtalálhatják a vevők.

Az aplikációban automatikusan sms küldés történik, ha valaki felvisz egy ingatlant, azt az ügynökök ugymnond lekattintják, aki elsőnek lekattintja, az veszi fel az ingatlant, továbbá, ha vevő érdeklődés érkezik az ingatlanra, üzenetet kap az ügynök02, aki leütés után megmutatja vevőnek az ingatlant, majd ajánlat esetén lebonyolítja az adás-vételt. A sikerdíjat köteles visszaforgatni a rendszerbe, amiből osztozkodik az MLM tagság, ajánló és ügynökök. Az éles rendszer 2017 szeptember elején indul, nyílván lesznek még finomítások minden tekintetben, de a hálózatot már mindenképp indítsuk el magunk alatt, hiszen ha mindenkinek meg fog felelni ez a kezdeményezés, akkor milliók fognak így ingatlant adni-venni.
És az, ahogy az MLM rendszerekről tudjuk, ha nem jól működik, akkor is vannak rá vevők, hiszen a marketing az erős, de ha még ráadásul praktikus, emberbarát szolgáltatásról beszélünk, akkor megállíthatatlan lesz a hálózat. Keress minket és tedd fel kérdésed: akár itt is, de 06/70-9444-810


Olvass a Gyakran Ismételt Kérdésekről !

Szeretnél pénzt keresni ? Ne maradj ki ebből az elképesztő lehetőségből !

Küld el adataid és regisztrálunk ingyenesen, befektetés nélkül kezd el !

Kapni fogsz egy megerősítő e-mailt és a belépéshez szükséges adatokat.Regisztráció a most kezdődő MLM rendszerbe, ahol még az elején lehetsz vezető pozicióban.
Minden mező kitöltése szükséges
Vezetéknév
Keresztenév
Szül.hely
Szül. dátum
Anyja neve
Város
Irányítószám
Utca- Házszám
Adószám (személyes)
E-mail cím:
Telefon (mobil)
A regisztráció, mint....
Robot védelem
Kérjük, gépelje be Magyarország fővárosát, csak kis betükkel írva.

 

Olvass a Gyakran Ismételt Kérdésekről !

eladó lakások eladó házak