Keress szakembert

Szakember kereső

Könnyűszerkezetes garázsok
könnyűszerkezetes garázsok

 

 

Előfordul életünkben, ha ház, vagy lakás tulajdonosok vagyunk, hogy valami javításra szorul, vagy éppen felújítani akarunk, esetleg újat építeni és emiatt szakemberre van szükségünk. Na persze sok mindent meg tudunk oldani magunk is, ha problémánk akad, de léteznek olyan esetek, amikor mindenképp szakember tudására van szükség.
Oldalunk nem telefonkönyv, vagy "sárga oldalak" kiskönyv, nem kimondottan böngészéssel keressük a szakikat, hanem ha Önnek bármilyen igénye merül fel azt rögzíti oldalunkon és mi automatikusan elküldjük munkaajánlatát a megfelelő szakembernek, aki az Ön elérhetőségein fog jelentkezni

Keressen elvégzendő munkájához, ingyenesen szakembert !

Megadja adatait, email-címét, telefonszámát és rövid leírást a kívánt munkáról, majd ezt mi továbbítjuk a szakiknak, akik jelentkezni fognak az Ön elérhetőségein.

Vállalkozások és cégek elégítik ki az Ön igényeit.

Hogy keressen szakembert?

Kerüljön be rendszerünkbe, ha Ön Szakember !

Miután adatbázisunkba regisztrált, értesítést küldünk Önnek lakossági munkaajánlatokról !
Minden ajánlat kapcsolattartójának elérhetősége Önnek egy képletes összegbe kerül.
Szakemberek rögzítése, regisztrációja és útmutató

 

 

Legfrissebb munkaajánlatok

Nincs
foto

Munka Háztartásigép szerelő szakmában

sorszám: 101

Régió: Pest

Leírás: Electrolux beépített hűtő nem hűt rendesen, Whirlpool beépített mosogatógép F4 hibakódot adja, megáll 2 perc után. Olyan háztartási eszközök javításában jártas mestert keresnék, aki rátudna nézni mindkettőre.

Feladás: 2024.07.03 09:31:33

Nincs
foto

Munka Viz-gáz-fűtés-szerelő szakmában

sorszám: 100

Régió: Budapest

Leírás: Saunier Duval kondenzációs gázkazán gázszelep kicserélés munkadíja. Kb. 10 nap múlva érkezik meg mivel nincs raktáron.

Feladás: 2024.04.30 09:51:57

Nincs
foto

Munka Asztalos szakmában

sorszám: 98

Régió: Jász-Nagykun-Szolnok

Leírás: Újonnan nyíló üzletünkbe keresünk bútorszerelő szakemberekből álló csapatot. 1000 m2, körülbelül 500 bútorról lenne szó, (vegyesen konyha, nappali, hálószoba, stb.) a munkát minél hamarabb kezdeni lehet. Amennyiben vállalnak ilyet, kérem vegyék fel velünk kapcsolatot a +36702523547 telefonszámon további egyeztetés céljából!

Feladás: 2024.03.25 10:20:30

Nincs
foto

Munka Generál kivitelező szakmában

sorszám: 97

Régió: Győr-Moson-Sopron

Leírás: Nettó 80nm-es tégla családi ház kivitelezésére keresek generál kivitelezőt. Kizárólag több éves múlttal és referenciával rendelkező vállalkozót keresek GY-M-S megyéből.

Feladás: 2024.03.04 19:43:14

Nincs
foto

Munka Lakatos szakmában

sorszám: 96

Régió: Pest

Leírás: Keresek gittelésre, fényezésre való előkészítsére egy személyt. Az autót ki kell gittelni ahol repedés vagy rozsda van, Egységes állapotba kell hozni a karosszériát, hogy lehessen fényezni. Erre keresek jelentkezőket. A kocsi nálam Kerepesen áll, így a munkát itt kell elvégezni. Minden anyag és szerszám rendelkezésre áll, csak dolgozni kell rajta.

Feladás: 2024.02.20 00:53:35

Nincs
foto

Munka Hidegburkoló szakmában

sorszám: 94

Régió: Budapest

Leírás: A zuhanytálca eltávolítása után egy alacsonyabb (5,5 cm magas, fehér) zuhanytálca lesz beépítve. E munka után, illetve az ezzel kapcsolatos burkolást kellene elvégezni. Valószínűleg ugyanilyen (a meglévővel egyező) csempét úgysem tudnék venni, de az egész fürdőszoba csempéjét emiatt kicserélni nem karom, ezért egy fehér csempét kellene kiegészítésként felrakni.

Feladás: 2023.12.05 13:47:05

szakember kereső
Groupama megtakarítás célú életbiztosítás

Gyorsszolgálat lakásszervíz karbantartás

Szakember kereső