Infraérzékelővel szerelt hordozható lakásriasztó. Gyártó: Svájc - Forgalmazó: Németország - Magyar distributor: REM Trade Hungary Kft.
infrariasztó

Infra Alarm lakásriasztó

Kábel nélküli, hordozható

Légnyomást ellenörző INFRA érzékelővel

Konfigurálható erős sziréna riasztás

SMS küldés a riasztásról

Néma riasztás lehetősége

Mobil Applikációs vezérlés

infralarm hordtáskával és távirányítóval

INFRALARM bemutatkozik


Svájci fejlesztés, mely németországban került elsőként forgalomba és olyan korszerű lakásriasztó, amely rendhagyó módon nem mozgásra, illetve nyílászárókra felszerelt érzékelők által riaszt, hanem a belső légtér légnyomását, hőmérsékletét figyeli egy infra szenzorral és ha abban bizonyos mértékű változást észlel, akkor aktiválódik.

Használható beltérben, akár 2 szintet is figyelve, ha elmegyünk otthonról de jól konfigurálható besurranó tolvajok ellen is akár csendes riasztással.

Választható érzékenységgel és sziréna idővel, továbbá több telefonra sms küldéssel is

infralarm hordtáskával és távirányítóval

INFRALARM hordtáskával és távirányítóval


Könnyedén szállítható és bárhova elhelyezhető, nem kell hozzá kábelezés, ahol lerakjuk ott szirénázik.

Más riasztórendszerekkel ellentétben, nem kell kábelekkel bajlódni és külön mozgásérzékelőket, vagy nyílászáró érzékelőket felszerelni. Nincs szükség rá, hogy lakását kábelekkel és kábelcsatornákkal csúfitsa.

Telepítése a létező legegyszerűbb módon lehetséges, majd egy mobil applikáció segítségével konfigurálható.

infra riasztó infralarm

INFRALARM töltése és akkumulátorai


Az eszköz töltése a hátsó oldalán lévő mini USB csatlakozón keresztűl történik, mely 2db henger alakú 18650-es szabvány akkut tölt fel.


A 2db akkumulátor kapacitása több napra elegendő energiát biztosít az eszköznek, persze ez függ a szirénázás időbeli mennyiségétől.


Lehetőség van folyamatos tápellátásra is, abban az esetben, ha csatlakoztatva hagyjuk a hálózatot.

 

Infra távirányító infrariasztó vezérlő
Infralarm applikáció mobiltelefonnal infralarm akkumulátor

INFRALARM üzemeltetése


Az Infralarm ki-be kapcsolása egyszerűen egy távirányítóval végezhető, aktiváljuk, ha elhagyjuk lakásunkat, majd mielőtt hazatérünk inaktiváljuk.

Apró jelfogó antenna biztosítja a távirányítás lehetőségét és természetesen minden készülékhez egyedien kódolt távirányító tartozik.

Konfigurálásra ad lehetőséget a mobil applikáció, amellyel néhány beállítást elvégezhetünk, mint pl. az érzékenység, a sziréna időtartamának hossza, sms küldések kinek, milyen számokra, stb.

A készüléken lévő gyorsgombokkal is vezérelhetünk és ledes visszajelző lámpákon ellenőrízhetjük egyes funkciók aktivitását.

Kiváló minőségű akkumulátorok, hosszú élettartamú és magas ciklusú stabilitású cellák. IC védelem / PCB rövidzárlat, túltöltés és mély kisülés elleni védelem, hőmérsékletvédelem.
A lítiumionos akkumulátorok termikusan stabilak, és memóriahatásnak nincsenek kitéve. Lítiummal dolgoznak, és nagy energiasűrűség jellemzi.


Olvassa el az akkuk technikai jellemzőit INfralarm akkumulátorok műszaki leírása

Copyright © 2014 REM Trade Hungary Kft™ Minden jog fenntartva All:287239  Day:0  Unique:0