Ip címed:54.81.197.24  Összes látogató:   289   Mai látogatottság:   204   Utolsó látogató:   18.06.25. 21:17 -kor   Jelenleg:   2

Ingyenes apróhirdetés

top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék Szociális otthonok


http://www.uzletek.multiapro.com

foci hírek

fifa liga


Linkcsere box


Hirdesd ingyenesen linkedet itt
Ingyenes Apróhirdetés


Linktár
Bannercsere
Linkcsere

Untitled Document

Linktárunkkal kapcsolatos legfrissebb hírek

Hír nyitása
2009.10.20
Folyamatosan beüzemelünk

Elsősorban, mindenkitől elnézést szeretnénk kérni az átállással kapcsolatos kellemetlenségek miatt. Sajnos önhibánkon kívűl esett a kénytelen domaincsere, de új webhelyünkön folyamatos bővítés mellett újrakezdjük a közkedvelt link és bannercsere lehetőség üzemeltetését. Sajnos a régi banner és link rotátorok kiestek, ezért megkérünk mindenkit, vegye le oldaláról és nyisson az új lehetőség irányába. Megértéseteket köszönjük, ha valami kérdés van, akkor feltetük már az üzenetküldőt.
Üdv !
Admin


Hír nyitása
2009.09.25
Figyelem ! Hamarosan más domain-ra tesszük át az oldalt

Nemsokára átkerül az egész webhelyünk a http://linkcsereoldal.hu -ra.
Kérünk mindenkit, már most helyezze kedvencei közé, hogy ha itt megszünik, akkor naprakészen tudja használni a másik helyen.
Üdv !
Admin


Hír nyitása
2009.09.14
Apróhírdetést fogunk üzemeltetni

Hamarosan egy apróhírdetési rendszert fogunk beüzemelni, amely ingyenes lesz, hasonlóan, mint a többi szolgáltatásunk.
Ez egy banner kinézetű egyszerű Iframe-os megoldás lesz, melyben szöveggel bárki hírdetheti akármilyét. Mivel "apró"-ról van szó, nem weblapokat, portálokat, honlapokat népszerűsít, hanem konkrét hírdetést lehet vele feladni, amely minden olyan webhelyen megjelenik, aki hirdetni szeretne benne, hiszen a hírdetőnek ki kell tennie honlapjára a bannert.


Hír nyitása
2009.07.26
Kiemelt linkként szerepelhetsz a linktárban.......

Legújabb lehetőségünkként, szürkével kiemelt módón helyezheted el oldalad linkjét linktárunkban, abban az esetben ha társoldalunk, két szóból álló viszontlinkjét kiteszed oldaladra.
Úgy gondoljuk ez semmiképp nem megerőltető és nem foglal sok helyet oldaladon, viszont sokat nekünk sokat számít.
Linktárunk, webhelyünk látogatottsága és keresőhelyezése már elérte azt a poziciót, hogy talán már érdemes nálunk is kiemeltként szerepelni, hiszen a szörfözők többségének szeme, elsőként ezeken a feltűnő linkeken akad meg.
Itt láthatod a lehetőséget.


Hír nyitása
2009.01.12
Webhelyeken ellenőríztük rotátorainkat...............

Azokat a webhelyeket, ahova a linkrotátor, vagy a bannerrotátor kikerült, majd ennek ellenszolgáltatásaként a weboldal linkje bekerült a rotátorba, folyamatosan ellenőrizzük, hogy a rotátor valóban látható-e.
Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy lekerült a webhelyedről rotátorunk, megkérdezésed nélkül kivesszük linkjét a rotátorból, vagy bannered a bannerrotátorból.

Természetesen panasszal élhetsz, és ha tévedtünk, vagy vissza szeretnél kerülni, akkor írj nekünk a megfelelő form-on.
Megértésed köszönjük.

 


Hír nyitása
2008.12.29
Ingyenes weblap - honlapszerkesztés...............
Ismét egy ujdonság a szolgáltatásaink között.
Teljesen ingyenesen készítünk el bárkinek, statikus bemutatkozó honlapokat, pusztán annak fejében, hogy néhány hirdetést helyezhetünk el rajta. Már többet elkészítettünk, így referenciával is rendelkezünk. Lásd a következő oldalakon. Itt az ingyenes lehetőségről olvashatsz : Itt pedig az ezzel kapcsolatos statisztikát láthatod :

Hír nyitása
2008.12.28
Hamarosan újítunk a rotátorokon...............
Hamarosan megújítjuk az összes szolgáltatásunkkal összefüggő rotátort. Ez azért fontos teendő, mert így nem Iframe-ban fog megjelenni a banner vagy a link, amit beraktok hozzánk, hanem mindig azt a ref.url-t kapja meg, ahonnan kattintva lesz. Ezzel azt érjük el, hogy az oldalaitokra rámutató linkek, mindig más-más oldaláról származnak, így nagyban nő mindenkinek a PageRank értéke.

Hír nyitása
2008.12.08
Bannercsere kisebb méretekben is...............
Többek kérésére, akik nem tudták kirakni esztétikusan honlapjukra a 468X60-as bannerrotátort, készítettünk még 2 féle méretben, ami szintén rotátorként működik. További bannerméret lehetősége 120x120 px, és 120x60px. Lehetőség nyílik mindenki számára Pl: ha már nincs hely honlapodon, ezért 120x120-ast teszed ki, de ha rendelkezel 468X60-as mérettel és azt szeretnéd pörgetni, akkor azt tesszük be neked.
Itt nézd meg:

Hír nyitása
2008.12.07
Automatikus felvétel linktárunkba...............
Új lehetőségeink szerint, ha jelentkeztél a linkrotátorba, vagy bannercsere rendszerbe, akkor automatikusan felkerülsz a főoldali Linktárba. Reméljük ezzel mindenkinek hasznára válunk.
Ha ezt feltétlenül szeretnéd elkerülni, kérjük jelezd felénk, amikor elküldöd linkjeidet, vagy bannered.

Hír nyitása
2008.12.01
Hírlevél funkcióvan bővült webhelyünk................
Ha feliratkozól, megkabod pstázva a legfrissebb híreinket a honlapról, újításokat elsőkézből tudhatod meg, és ha hiba merülne fel a rendszerben azonnal értesítést kapsz. Itt iratkozz fel

Hír nyitása
2008.12.01
Statisztikák mindenre...............
Egyszerű de annál célszerűbb statisztikát láthatsz a megújúlt menüsorban. Láthatod a bannercsere stat.-ban, hogy milyen oldalakon fut a rotátor és milyen bannerek helyezkednek el benne. A linkcsere stat.-ban szintén láthatod milyen linkek futnak aktuálisan a boxbannerben, és mely oldalakra van kitéve.

Itt bannerstat.-.ot éred el.
A linkcsere startisztika
Itt az egész oldal stat.-ját .


Hír nyitása
2008.11.26
Linkcsere lehetőség Linkcsererendszer...............
Mindenki számára elérhető likcsere lehetőség. Csak kérned kell, a "linkcsere" menüre kattintva, hogy helyezzük el weblapjaid reklámlinkjeit a kicsi linkcsere bannerünkben, és 1-2 napon belül bekerülsz, így is sokszorozva internetes látogatottságodat.
Itt éred el a linkcsere lehetőséget.

Hír nyitása
2008.11.23
Bannercsere lehetőséget indítottunk ...............
Lehetőséget nyújtunk minden, nálunk link elhelyezőnek, hogy banner rotátorunkba és linkcsere rendszerünkbe felkerüljőn, természetesen ezt is teljesen ingyenesen.
Itt éred el a bannercsere lehetőséget.

Hír nyitása
2008.11.11
Tettünk egy üzenőfalat a honlapra !!!!!!!..............
Ez annyiban jó mindenkinek, hogy nem kell postolni az ajánlott linkjeit, hanem közvetlenűl megadhatja itt a honlaopon is. Hozzászólhat és ajánlatot tehet bárki a kategóriákra stb. !
Irány az üzenőfal !

Hír nyitása
2008.11.06
A kezdetek ...............
Ha szeretnél felkerülni, kérlek töltsd ki ezt az ürlapot, majd 1-2 napon belűl látni fogod magad a linkek között. Azt hogy miért jó ez, remélem nem kell elmondanom, mindenesetre ha kedved van hozzá, tedd ki te is honlapodra bannerünket, ezzel is látogatókat csalogatsz a linktárunkba, akik ezáltal a te oldalaidat is sűrübben látogatják majd, főleg ha több ilyen honlapod létezik.

Partnereink: