Ip címed:54.81.197.24  Összes látogató:   295   Mai látogatottság:   210   Utolsó látogató:   18.06.25. 21:18 -kor   Jelenleg:   2

Ingyenes apróhirdetés

top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék Szociális otthonok


http://www.uzletek.multiapro.com

foci hírek

fifa liga


Linkcsere box


Hirdesd ingyenesen linkedet itt
Ingyenes Apróhirdetés


Linktár
Bannercsere
Linkcsere

Untitled Document

Bannercsere rendszer

Itt láthatod a rotátort, amely minden megnyitáskor más bannert randomál oldaladra


Folyamatos ingyenes kredit-felírás!

Rövid leírás és szabályzat

  • Egy normál easy banex scriptet használunk, de ami nálunk különlegesség, hogy nem akkor kapsz kreditet és csak akkor jelenik meg bannered, ha kattinottak az oldaladon, hanem mindig, mindenkinek folyamatosan írjuk a krediteket.
  • Regisztrálod oldalad és bannerét, kiteszed a megfelelő .html kódot, majd aktiválásod után, jóváírunk 2000 kreditet és máris megjelensz a rotátorban. Az alap banner megjelenítéssel is szerzel magadnak kreditet, de ...........
  • Ha elfogyott a kredited és továbbra is szeretnél megjelenni a rotátorban, akkor "ezen" az ürlapon ismét kérsz tőlünk és mi jóvá írunk ismét 2000-ret és így tovább.
  • Elveink alapján, minden oldal egyenlő, így a kevésbé látogatott oldalaknak is esélye nyílik a kiváló reklámlehetőségre. Ahány oldalra ki lesz rakva a rotátor, annyi oldal bannere jelenik meg benne, randomált kiválasztással.
  • Nem titkolt szándékunk, saját webhelyünk reklámozása, de ezzel mindeki számára lehetőséget nyújtunk az ingyenes és folyamatos hírdetésre.

Ha már van fiókod, akkor ítt tudsz belépni

Fiók létrehozása és banner hozzáadása az alábbi űrlapon.

 

 

Partnereink: