Ip címed:54.81.197.24  Összes látogató:   292   Mai látogatottság:   207   Utolsó látogató:   18.06.25. 21:17 -kor   Jelenleg:   2

Ingyenes apróhirdetés

top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék Szociális otthonok


http://www.uzletek.multiapro.com

foci hírek

fifa liga


Linkcsere box


Hirdesd ingyenesen linkedet itt
Ingyenes Apróhirdetés


Linktár
Bannercsere
Linkcsere

Untitled Document

Linkcsere rendszer

Közvetlenűl ezen szöveg felett látható 2 vizszintes minta, valamint lásd alább 3 függőleges lehetőséget. Ilyen és hasonló box-okba kerül oldalad linkje, ha elküldöd nekünk és kiteszel oldaladra Te is egy box-ot valamilyen formátumban

Ez az új rendszerünk kiválóan testreszabható weblapod stílusának megfelelően és nincs kikőtésünk milyen legyen, csak a minimálisan meghatározott jellemzők.

A formázás mellett, lehetőséged nyílik formázatlan scriptet is beílleszteni oldaladba, mint ahogy azt a felső linksorokból a zöld színű szemlélteti, ahol saját oldaladban adhatsz hozzá stílust.
A script 15ms-ként váltja a linkeket, random kiválasztással, előfordul, hogy 2x is szerepel 1 link, ha kevés van az adatbázisban.

Akármilyenre formázhatod a lényeg, hogy jól látható legyen
és linkjeid mindig megjelennek benne

Figyelem!
A
"Linkcsere" felirat megváltoztatására fenntartjuk a jogot, saját oldalaink reklámozása céljából, mely egyetlen előnyünk a rendszer üzemeltetéséből.

 

Első lépésként, készíts magadnak egy linkbox-ot, mely jól megy oldalad stilusához, vagy ha nincs türelmed, akkor ahogy gondolod. :)

Használd az alábbi creátort és miután elkészültél, illeszd be a generált kódot oldaladba. Többször is próbálkozhatsz, sőt ha látod a kódban a szinezési paramétereket, változtathatsz is rajta kedved szerint.
Tehát
ITT KÉSZÍTSD EL A LINKBOX-OT OLDALADRA

Második lépés, hogy megküldöd nekünk oldalad nevét és URL-jét.
Ez felvételre kerül adatbázisunkban és miután leellenőriztük a linkbox jelenlétét oldaladon, engedélyezzük azt és máris forog a többi link között.

Az alábbi űrlapon küld el oldalad nevét és URL -jét.

Az URL beírása szigorúan http:// előtaggal
Ha kérdésed vagy panaszod lenne, akkor kérjük írj ide.

Figyelem !
Ha nem találjuk oldaladon a linkbox-ot semmilyen formában, akkor nem aktiváljuk linkedet.

A link törlését a linkboxok-ból szintén ezen az űrlapon küld el.

A Linkbox-okat rendszeresen ellenőrizzük oldaladon, ha nem találjuk a megadott helyen, akkor kérdés és magyarázat nélkül törlésre kerül linked a forgásból, amit persze azonnal visszarakunk, ha tévedtünk, vagy ismét fel szeretnél kerülni.
Itt írj, ha megjegyzésed lenne, ezzel kapcsolatban

Ha már elhelyezted a linkboxot oldaladon, de nem tetszik a színezése-formátuma és nem szeretnél visszajönni a generátorba, hogy újat készíts, akkor a meglévő javascriptbe keresd a következő kódokat és változtass rajta a neked megfelelő módon:

Keress a scriptben olyat, hogy...
tw= /ez a tábla szélessége/, lsz=/linkek száma/, kkc=/táblázat külső keretének szine/, kkp=/táblázat külső keretének vastagsága/, bkc=/belső keretének szine (cellák)/, bkp=/belső keretének vastagsága px-ben (cellák)/, ff=/betű tipus/, fs=/betű méret/, fw=/félkövér vagy normál (0-1)/, ta=/szöveg igazítása (r-l-c)/, pd=/padding px-ben/, lc=/linkek színe/, alc=/linkek hover színe/, bgc=/háttárszín/, abgc=/hover háttérszín/, mod=/függölegesvisszintes(v-f)


Partnereink: