Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a http://idosotthonok.top5.hu/ webhely, továbbiakban "szolgáltató" által üzemeltetett webhely használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti önmagára nézve. Jelen dokumentumot nem iktatjuk, a szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:Szolgáltató adatai:

http://idosotthonok.top5.hu/ webportál szerkesztősége természetes személyként üzemelteti a http://idosotthonok.top5.hu/ weboldalt, az alábbi
személyekkel: Miklós Mátyás elérhetőség: 06709444810  -  Gyarmati Andrea adatgyüjtés és adatkezelés


Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről
Fulfillment szolgáltatás webshopok számára szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Szolgáltatások köre és használata

Webhelyünkön idősek megsegítésére hozhatunk létre véleményeket és szolgáltatásokat hirdethetünk, melyek a szerkesztők által ellenőrzöttek és kizárólag a témakörnek megfelelőek.
Oldalunkon tájékoztatók lettek elhelyezve, melynek elolvasása után konkrétan informálódhat a használó, továbbá adatvédelméről biztosíthatjuk a publikált adatvédelmi tájékoztató alapján

Feldolgozása és teljesítés

Webhelyünkön létrehozott adatrögzítési felületek automatikusan működnek, így a rögzítésekben és hirdetésekben a szerkesztők nem tevékenykednek, csak utólagos ellenörzést hajtanak végre, cenzúráznak.
A használók rögzített adatai és írásai adatbázisba kerülnek, melyek megjelenítéséről PHP program gondoskodik, így azok kezelése nem igényel beavatkozást.

Elállás joga

Webhelyünk aktuális elállás jogáról akkor beszélhetünk, ha bármely bejegyzés, melyet a használó létrehozott, már nem aktuális, illetve a használó már nem szeretné, ha publikus lenne. Vélemények publikálása során, ha törölni szeretné véleményét, fel kell keressen minket a kapcsolati oldalon, ahol üzenetet küld a törlés kérelméről, melyet a szerkesztők 24 órán belűl teljesítenek.
Szolgáltatás esetén, ha már nem szeretné, hogy hirdetése publikus legyen, a "X" törlés gombra kattintva az aktuális hirdetésen egy felugró ablakban törölheti azt a rögzítés során e-mailben kapott kapott jelszóval, melyet automatikus generálás után megküldünk a hirdetőnek, minden rögzítéskor.
Egyéb hirdetések esetében, melyek fizetős felületen jelennek meg, a használó a szerkesztőkkel való egyedi kapcsolat útján szerződhet és tárgyalhat a hirdetés megjelenéséről, időtartamáról és a fizetési lehetőségekről.

 

Kérjük tekintse meg alább, hasznos promócióinkat. BE - REG

VÉDJE MEG JOGAIT EGY ERŐS, MEGBÍZHATÓ TÁRS SEGÍTSÉGÉVEL!
D.A.S.-csoport európa
Keressen minket jogvédelemért
az alábbi számon:
06(30) 2423705

www.das.hu

das jogvédelem

Add el, ha már nem kell
Add-Vedd aukciós webhely
Csinálj pénzt megunt dolgaidból
Vásárolj mások cuccaiból
top5 webáruház

HA TEHETI,
ADOMÁNYOZZON OLDALUNK FENNTARTÁSÁÉRT

 

Elektromos mopedek
Ha nehezen jár

elektromos rokkantmoped
- All:91766  Day:7  Unique:4