Hangulatzavar, Depresszió, Kényszer, Szorongás, Fóbiák, Bipoláris zavar, Pánik kezelése

Dr Kecskés István pszichiáter
pszichoterapeuta főorvos- depresszió és szorongás kezelése


Kedves Látogató!


Dr Kecskés István vagyok, pszichiáter, pszichoterapeuta, rehabilitációs főorvos

1993-óta foglalkozom pszichiátriai betegek kezelésével. Kezdetben az OPNI-ban dolgoztam, itt pszichiátriai osztályunk profiljából adódóan elsősorban szorongásos betegségekkel, azaz fóbiákkal, pánikbetegséggel, illetve hangulatzavarokkal, azaz depresszióval, bipoláris betegséggel foglalkoztunk kiemelten, mintegy országos központként. Természetesen egyéb pszichiátriai betegségeket, így addikciókat, például alkoholizmust, szkizofréniát (hallucinációkkal, téveszmékkel járó állapotokat) és demenciát is gyógyítottunk.

2007-óta dolgozom a Szent János kórházban  pszichiáterként, itt hasonlóképpen, az összes pszichiátriai betegség gyógyítása folyik.

1997-óta létezik a magánrendelésem, mely fő profilja a depresszió, szorongás, a fóbiák, pánikbetegség, bipoláris hangulatzavar kezelés. A terápia során mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás kezelés alkalmazására lehetőség van. A bipoláris hangulatzavar, a depresszió, a szkizofrénia legtöbbször, legalábbis a terápia elején gyógyszeres kezelést (is) igényel. Szorongásos betegségek (pánikbetegség, fóbiák) esetén pszichoterápiás kezelés is elegendő lehet. Amennyiben részletes pszichológiai feltárásra van szükség, ebben a velem együttműködésben dolgozó pszichológus kolléganő segít, például a szorongás, a depresszió gyökereinek felderítése céljából.

A betegellátáson kívül az eltelt években tudományos munkát is végeztem, ennek eredményeképpen megszereztem a PhD. (kandidátusinak megfelelő) tudományos fokozatot. Értekezésemben a pszichiátriai betegségekben tapasztalható nemi különbségekkel foglalkoztam.

Kutatómunkám felölelte a szorongásos betegségeket (pánikbetegség, fóbiák), a hangulatzavarokat (depresszió illetve bipoláris depresszió), a szkizofréniát (hallucinációk, téveszmék) és az addikciókat (drogfogyasztás) is.
Rólam és a pszichiátriai betegségekről bővebben olvashat másik honlapomon is, melynek címe: www.pszichiater.eu


Szeretettel várom magánrendelőmben!
Cím:1036, Budapest, Lajos u 74-76
Előjegyző telefon: 06-1-4367344