Művészbejáró

Galéria kapcsolat

Kortárs művészek

Festmény galéria Budapest Rem
Festmények Kelemen Ferenc festőművésztől Szőke Gábor festményei, alkotásai Festmények Darnel Krisztián festőművésztől Maharita Szabrina festőművész alkotásai P. Kovács Péter szobrászművész alkotásai Festmények Horvát Csaba Lajos Festőművésztől Fazekas Sándor gyökérszobrász alkotásai Sugár Andrea festőművész alkotásai Tóth Mónika festőművész ecset nélkül festett alkotásai

Bemutatkozás és Á.SZ.F

Cégünk bemutatkozása

Bemutatkozásunk...

Cégünk 2013-ban jött létre, tehát aránylag friss vállalkozásnak tekinthető, persze ez nem azt jelenti, hogy nem áll mögöttünk több 10éves kereskedelmi, művészeti háttér és tapasztalat.. 2014. év végén döntöttünk művészeti alkotások értékesítése mellett, bár lehet mondani, nem egy lábon áll Kft.-k, de mindenképpen értékes tevékenységnek tekíntjük online galériánk üzemeltetését. Döntésünk meghozatalában elsősorban az a tény mozgatott minket, hogy sok művész ismerősünk, akikkel kapcsolatban állunk, meglehetősen termékeny alkotók és lényegesen többet alkotnak, mint amennyit 1-1 kiállításon és egy fizikai galériában értékesíteni tudnának... Csodás alkotásaikra természetesen van igény és aki ismeri a művész kreativítását és megszerette műveit, rendszeresen vásárol tőlük, de a még nem értékesített alkotások általában, otthonaikban, műtermeikben lapulnak, jó esetben kihelyezve olyan intézményekben, melyeket csak egy meghatározott közönség láthat.. Ezek az un. "lapuló" művek, sokkal szebb sorsa érdemesek, azaz konkrétan bemutatásra, publikálásra és reklámozásra, hiszen teljes értékűek és csodálatos alkotások. A művészek alkotó munkával foglalkoznak, nem érnek rá internetezni és reklámozni önmaguk, viszont ahhoz hogy megismerje műveiket a tisztelt publikum, valakinek be kell mutatni az alkotásokat. Az online galéria céltudatos törekvése, hogy művészeink alkotásait bemutassa Önnek, ahol gyakorlatilag minden egyes alkotást meg tud tekinteni, ellentétben egy fizikai galériával, ahol is csak bizonyos darabokat tud kiállítani a tulajdonos... Megtekintés után azonnali vásárlási lehetőséget biztosítunk Önnek, mely egy rövid aatok megadása után igénybe vehető, de rendelkezünk un. átvevő hellyel is, ahol meg lehet tekinteni az alkotásokat és személyes vizsgálat után vásárolni..

Adatvédelem...

Cégünk Online értékesítéssel is foglalkozik, így kötelesek vagyunk az Ön adatai védelméről nyilatkozni..
A webhellyel kapcsolatos adatbázist jelenleg nem működtetünk, az online vásárlás egyszeri adat megadással történik, így az adattárolási szabályok nem vonatkoznak ránk, kizárólag az Ön adatai felhasználására teszünk nyilatkozatot, mégpedig az alábbiak szerint..
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) 28. §-a rendelkezik az adatvédelmi nyilvántartásról. Vonatkozó jogszabály : Az Avtv. 30. §-ának a) pontja szerint nem kell bejelenteni az adatvédelmi nyilvántartásba azt az adatkezelést, amely az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló személyek adatait tartalmazza.
-- Cégünk tudatta Önnel az itt olvasott információkat,
melyről az "Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása" megjelőlésével Ön nyilatkozik ..
-- Az adatokat megadó vásárló, adatait önszántából adta meg és annak módja közvetlen volt az adatkezlő felé
-- Az adatokat kizárólag az adatkezelő (REM Trade Hungary Kft) vette fel és kizárólagos kezelője..
-- Az adatkezelés célja ismert a vásárló számára, kizárólag a Galéria-ban való kapcsolatra használható
-- A kezelendő adatok időtartama, kizárólag az értékesítés idejére vonatkoznak..
-- Az adatok nem kerülnek ki az adatkezelő birtokából (REM Trade Hungary Kft) semmilyen céllal..

Üzemeltető adatai...

Üzemeltetői adatok:
Hatályos törvények által követelt webáruházas értékesítésre vonatkozó céges adataink az alábbiak.
REM Trade Hungary Kft. 1036 Budapest, Lajos utca 129. A.sz: 24294467-2-41 C.sz: 01-09-170451 remtrade.kft@top5.hu EORI: HU0020522902 Nyilv.tart.sz: HU121000242013E53067 Köz.adószám: HU24294467 Szerződés nyelve: Magyar Telefonos elérhetőség: (06/1) 705-6860 - (munkaidőben)

Megrendelések feldolgozása

Felhívjuk szíves figyelmét előzetesen, hogy az alább leírtak megváltoztatására a jogot fenntartjuk, így figyelje frissítéseinket, híreinket...
A megrendelések smtp post menthod formátumban adhatóak le, azaz e-mail-en keresztűl, titkosított kapcsolati eszközzel.. A megrendelő e-mail-ről Ön is kap másolatot, melyet nem kell nyugtáznia, ellenben telefonon szükséges a további kapcsolat. Adatbázisba nem rögzítjük a megrendeléseket, hanem fel fogjuk keresni Önt telefonon, hogy pontosítsuk az adatokat és megbeszéljük az alkotás kiszállítását, illetve átvételét a bemutató helyiségünkben... Ha házhozszállítást igényel, akkor igénybe vesszük GLS futár szolgálatait és velük juttatjuk el Önhöz a csomagot. Ennek díja 1490 -FT, melyet Önnek szükséges kifizetnie. Ha személyesen venné át az alkotást, miután megtekintette lehetősége van kifizetni a helyszínen így azonnal a birtokába kerülhet... Személyes vásárlás esetén nincs lehetőség elállási jog gyakorlására, ha rendelés után kiszállítást igényel, akkor megilleti Önt a jogszabályokba foglalt 14 napos elállási jog..


Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztatás hiányában a fogyasztó, jogosult három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését, vagyis figyelembe veheti a termék sérülésének fokát.
A fogyasztó köteles úgy visszajuttatni a terméket, hogy az hibátlan és az általa átvett állapotában legyen.


Elállási jog nem illeti meg a fogyasztót, az alábbi esetekben

Olyan termékek esetén, melyek ára nem irányítható a vállalkozás által, ingadozó és pénzügyi mozgásoktól függő
Egyedi termékek esetében, mely kizárólag a fogyasztó részére készült, igény szerint.
Gyorsan romló élelmiszerek esetében Szoftverek esetében, ha azok csomagolása felbontott..
Ha termék visszajuttatása után a termék már nem használható, eladható, értékesíthető

Letöltés .pdf formátumban

Üdvözöljük Galériánkban !
Galériánk bemutat Önnek csodálatos festményeket, szobor, kerámia és textíl alkotásokat, melyek kortárs művészek legfrissebb művei. Cégünk főként az online értékesítés szakértője, így biztonságban eljuttatjuk Önnek a kiválasztott alkotást otthonába, de személyesen is megtekinthetőek..
Olvasson tovább rólunk >>>
Események - Hírek !
  • Emberek vagyunk ezúttal Mátészalkán!
  • Maharita Szabrina - Interjú
  • Festéseimről videó összeállítás
  • Festéseimről videó összeállítás
  • Festéseimről videó
Olvassa híreinket >>>
Ha kérdése lenne !
Cégnév: REM Trade Hungary Kft.
Tel: 0670/9444-810
Skype: top5-info
Elérhetőségeink >>>

Galéria ajánló

A mű címe: Napozó A művész neve: Darnel Christian
Napozó
A mű címe: Napraforgó A művész neve: Mészáros Dóra
Napraforgó
A mű címe: door A művész neve: Fekete Viktória
door
A mű címe: Koordináta 2. A művész neve: Maharita Szabrina
Koordináta 2.
A mű címe: ÉLET AZ ÉLET UTÁN A művész neve: Jávorka Csaba
ÉLET AZ ÉLET UTÁN
A mű címe: Nőci A művész neve: Darnel Christian
Nőci

 

FM Parfüm
Ahol az Ár és a Minőség összhangban van
100 márkás illat 4.190-FT/db
FM parfüm a márkás illatok szállítója


HIRDESSE LAKÁSÁT, HÁZÁT, INGATLANÁT NÁLUNK
eladó házak - eladó lakások