E cigaretta - Elektromos cigi - Elektromos cigaretta - E cigi - Ecigi - E-cigi - Ecigaretta

Ecigi online vásárlása webáruházunkban
Óbudán, üzletünkben átvehető termékek - Kipróbálási lehetőséggel

Ha fontos számodra, szeretteid egészsége........

Elektromos cigaretta kizárólagos forgalmazója az E-Cig.Hungary Kft. Bevizsgálva és jelzéssel ellátva: TUV-SÜD KERMI által. Az E-CIG termékek minőségi tanúsítványát az ORKI HUNGARY, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet állított ki. Minden jog fenntartva. C 2007. Az E-Cig.Hungary Kft
Az elektromos cigi nem káros az egészségre, segít a dohányzásról leszokásban ! Az elektromos cigaretta nem füstől, nem büdős, nem ég. Használata esetén nincs káros anyag kibocsátás, nincs passzív dohányzás, nincs kátrány és égéstermék. Mindezek helyett vízgőz porlasztásával üzemel, ugyanúgy "füstölve", mintha valóban cigaretta lenne. Az e cigi használata meghagyja a cigarettázás élményét, dohányzás nélkül.

 

Üzletünk

Webáruházunk e cigi shop

OXYGAIN ecigi
elektromos cigaretta
Pszichiáter

Elektromos cigaretta árusítása webáruházunkban és üzletünkben

Az alábbiakban sok kérdésére választ kaphat, ami az e cigi -vel kapcsolatos, majd válasszon az oldal menüből a konkrét, vásárlással kapcsolatos kérdések közűl.

  • Miért jó az e cigi használata?
  • Mi az elektromos cigaretta ?
  • Az ecigi, olyan mint az igazi cigaretta ?
  • Hogy működik az e cigaretta ?
  • Az elektromos cigi alkatrészei ?
  • Káros lehet az elektromos cigi ?
  • Le lehet szokni a dohányzásról, az e cigi -vel?
  • Megéri anyagilag, megvásárolni az elektromos cigarettát ?
  • Bevizsgált termék ? Van az e cigire garancia ?
  • Hol lehet megvásárolni és Ki lehet próbálni ?
Ha tobábbi kérdése lenne, kérjük lapozzon "Kérdés-Válasz" oldalunkra !
E-CIG Excellent

Ez a tipusú elektromos cigi a leghosszabb és legtovább üzemelő ecigi ecigarettafajta, termékeink közül. Az akkumulátora a legnagyobb és a patron mérete is meghaladja a többit. Patronjai rengeteg ízben kaphatóak és külön cserélhető szipkát is lehet hozzá vásárolni. Fehér és cseresznye színben áruljuk, továbbá nevéhez méltóan elegáns kivitelű elektromos cigi.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-CIG Next

A Next tipusú elektromos cigaretta, szintén kiváló választás azoknak, akik komolyabban gondolják a dohányzásról leszokást,e cigi hiszen a Next, amellett, hogy strapabíró, jó üzemidejű készülék, könnyed kivitelezés. A patron cseréje, egy mozdulattal megoldható, amely egyben az ecigi szipkája is.
A díszdobozos csomagolásban találunk 2 db akkumulátort, ecigaretta törzset, 5db patront, hálózati töltőt.

E-CIG Next Simple

A Nex termékek szimpla változatát, azért hozták gyártás alá, hogy aki csak elektromos cigipróbálgatja az elektromos cigaretta használatát, az kezdetben az olcsóbb kivitelt fogja vásárolni.
Ez az ecigi, simple készletben, ugyanaz mint nagy testvére, csak éppen 1db akkuval, USB töltővel és csak 3db patronnal kivitelezte a gyártó.
Azok számára ajánljuk a Simple Next E cigarettát, akik nem szertnének sokat költeni első próbaként. Ha meg vannak elégedve, még mindig lehet hozzá, akkumulátort és USB-Hálózati átalakítót vásárolni.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-CIG Present

Ez az e cigi tipus hasonlít a legjobban elektromos cigarettaegy cigarettához. Nem rendelkezik szipkával és teljesen szimulálja a valódi cigit.
A normál Present mérete a legnagyobb present, melynek akkumulátora és patronja is nagyobb üzemidejű, mint kisebb barátaié. Hasonlóan, mint az excellent ecigi -nél, itt is a méretben rejlik az erő:)
Normál Present diszdobozban tartalmaz 2db akkumulátor, 5db nagy patront, hálozati töltőt és természetesen az e cigi törzset.

E-CIG Present SuperMini

A fentiekben említett normál e cigarettapresent elektromos cigaretta, kisebb változata, amely azzal vívta ki eredményességét, hogy kisebb mérete miatt, könnyebben kezelhető, jobban elfér kezünkben stb. Viszont, ne feledkezzünk el a rövödebb méret miatt, csökkent üzemidőről sem.
Present SuperMini e cigaretta diszdobozban, hasonlóképpen mint "apukája", tartalmaz 2db akkumulátort, 5db patront, 1 hálózati töltöt és az e cigi törzset.
Ára ugyanannyaz.

E-CIG Present Simple

Mindkét méretű Present elektromos cigaretta fajtából forgalmazunk Simle változatot is.
Ebben a csomagolásban a vásárló szinte féláron megvásárolhatja a fentiekben leírt ecigi Present fajtákat, persze nem kevés külömbséggel.
A Simple csomagolásban 1db akkumulátor, 1e cigi ecigi törzs, 3db patron és hálózati töltö helyett, USB töltő található.
Azoknak jó választás a Simple készlet, akik csak ki szeretnék próbálni, de érdemes hozzá a késöbbiekben megvásárolni a pót akkumulátort és a hálózati töltőt.
Forgalmazunk papírdobozos készletet, amely valamivel olcsóbb árfekvésű, de a fémdobozos kivitelezés, megéri ezt a kis többletet.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-Cig Szivar

Elektromos szivar, igazán azok számára készült, akik eddig is szivaroztak, elektromos cigarettaés ezt kivánják kiváltani. Esztétikus és kiváló kivitelezés, a megszólalásig hasonlit eredeti társára. Az akkumulátora erős és a "füst" kibocsátása is lenyűgöző, a termék vastagsága révén.
1 darab szivarpatron 4-5 doboz cigarettának felel meg.
Az ecig szivar diszdobozos csomagolásban, hasonlóan, mint a ecigi -k, tartalmaz 2db akkumulátort, 1 hálózati töltőt, 2db patront.
Természetesen, minden alkatrészt külön meg lehet vásárolni hozzá, patronjai pedig több ízben kaphatóak.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-CIG eldobható szivar


Ez a szivar kivitelezés, a nevéből is kederülvén, egy olyan változat, elektromos cigarettamelyet használat után eldobunk, mert a benne lévő patron nem cserélhető és akkumulátora nem tölthető.
Persze sokág tartó üzemideje és kiváló "füstölgésének" köszönhetően, közkedvelt termékünk.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-CIG Kubai Szivar

A kubai szivar elektromos cigaretta termék, kinézetre hasonlít az eldobható elektromos cigitermékünkre, de ez a tipus tölthető és cserélhető patronnal rendelkezik. 1 darab szivarpatron 4-5 doboz cigarettának felel meg.
A csomagolás tartalmazza magát a szivartestet, 3db pót patront, USB és hálózati töltőt,
Csodás kivitelezés, strapabíróság, magas űzemidő jellemzi. Díszdobozos csomagolásban egy jól megválasztott ajándék lehet.
További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

E-Cig Pipa

Elektromos pipa, természetesene cigaretta olyan dohányosok számára érdekes, akik szerettek és szeretnek is pipázni. Gyönyörűen elkészített termék, ajándékozásra is kiváló, de nagyon közkedvelt a dohányosok körében is. Nagy patronnal és erős akkumulátorral rendelkezik, ezért üzemideje a legmagasabb, nem kell sokat cserélgetni.
1 patron 4-5 doboz cigaretta elszívásának megfelelő. A készlet megvásárlásakor, láthatjuk, hogy a dobozban van 1 db E-CIG pipa, 2 db patron, 2 db akkumulátor, 1 db akkumulátor töltő, 1 db tartalék pipanyak 1 db használati útmutató és a garancia levél.
Minden alkatrész kapható hozzá külön is, még LED-ek is többféle színben, melyek a pipa tetején világítanak aktív állapotban.

E-CIG Mini Pipák

Pipa, de kicsi és könnyű. Ezt a termékünket csak előrendelésre szállítjuk, előzetes megbeszélés alapján


További képeket lásd itt !
Tekintsd meg webáruházunkban !

top5 ujdonságok, top5shop termékek, top5 termék Szociális otthonok
ecigi
Összes látogató:     12785    Mai látogatottság:     1    Utolsó látogató:     20.01.17. 23:19 -kor    Jelenleg:   0
Támogatóink:  Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!